Modifica setarile cookie
Toate categoriile

I-a trimis 40.000 euro unei femei cunoscute pe Facebook. Ce s-a întâmplat la prima întâlnire

Anchetă la Vatra Dornei, după ce un bărbat acuză o femeie din localitate că l-a păcălit să îi trimită bani.

Potrivit Monitorul de Suceava bărbatul de 52 de ani, care lucra în Germania, a început o relaţie virtuală cu o femeie care s-a ascuns în spatele profilului de Facebook „Pagina Bunicii”. Bărbatul a crezut că vorbeşte cu femeia din poza de profil şi spune el, i-a trimis 40.000 de euro fără să se întâlnească vreodată cu ea.

Când a ajuns în fine la Vatra Dornei ca să o cunoască în carne şi oase, omul a constatat că la numărul de telefon primit de pe Facebook de la iubita sa virtuală nu mai răspunde nimeni. Ca urmare, a apelat la poliţie.

Până acum, bărbatul a putut dovedi că i-a trimis respectivei persoane suma de 750 de euro, deşi el spune că i-a trimis 40.000 de euro, banii pe care i-a câştigat muncind în Germania. El susţine că a crezut că va începe o viaţă nouă cu femeia din judeţul Suceava şi de aceea i-a trimis atât de mulţi bani. De fiecare dată, femeia i-a spus că nu poate ridica ea banii, dar trimite un vecin.

După investigaţii, poliţiştii au reuşit să dea de persoana care a ridicat banii, iar ulterior şi de femeia în posesia căreia au ajuns. Ea are în jur de 50 de ani şi nu este persoana din poza de profil. A declarat, potrivit Monitorul de Suceava, că ea i-a cerut bani bărbatului, ci el s-a oferit să-i trimită. Ca urmare, poliţiştii nu au stabilit dacă poate fi pusă sub acuzare pentru înşelăciune sau abuz de încredere.

Citește și
OPC, amenintari, constructii, santaj, preturi, lucrari
Nouă formă de înşelăciune în care sunt implicați constructori. Cazul unui bătrân din Braşov

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult