Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce văd și ce aud oamenii înainte să-și dea ultima suflare. „Este fascinant”

Conform culturii populare, atunci când o persoană este pe cale să moară, vede o lumină puternică și poate aude vocile celor dragi.

Un medic specializat în îngrijirea paliativă, care a studiat 1.000 de persoane aflate pe patul de moarte a dezvăluit ce înseamnă viziunile pe care le au oamenii înainte să-și dea ultima suflare, confom Mirror.

Dr. Christopher Kerr, medic de îngrijire paliativă din Buffalo, New York, a explicat că aceste viziuni îi ajută adesea pe pacienți să se împace cu deciziile lor de viață, fie prin amintiri emoționante, fie prin apariții fantastice.

Dr. Kerr a spus că pacienții au frecvent vise și viziuni care îi lasă să se simtă iubiți, reconectați cu trecutul lor și împăcați. „Este fascinant”, a comentat el. Interesant este că experiențele copiilor diferă semnificativ de cele ale adulților din cauza înțelegerii limitate a morții, aceștia găsind adesea alinare în imaginația lor.

În cadrul podcastului Next Level Soul, Dr. Kerr a relatat povestea unui bărbat în vârstă de 40 de ani care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în închisoare din cauza dependenței de droguri și care suferea de cancer la gât. În timp ce visa, bărbatul a avut viziuni tulburătoare în care era atacat de cei pe care îi rănise în trecut, ceea ce l-a determinat să aibă o cădere emoțională.

Citește și
marie curie
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou

Cu toate acestea, în urma acestor viziuni, bărbatul a cerut să își vadă fiica și să își exprime dragostea și să își ceară scuze. Potrivit doctorului Kerr, bărbatul a decedat liniștit după această întâmplare.

Prin cercetările sale, Dr. Kerr crede că pacienții „nu neagă lucrurile rele și dureroase care s-au petrecut în viața lor, dar le abordează și le folosesc într-un mod foarte diferit când se află pe patul de moarte”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult