Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bacăul, orașul blues-ului pentru un weekend. Artiști internaționali au făcut spectacol. „Tot ce poate fi mai frumos”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un festival de blues a fost organizat în județul Bacău. Într-un cadru de poveste, cu o atmosferă boemă, spectatorii s-au bucurat de artiști renumiți, atât din țară, cât și din străinătate.  

venimentul se va încheia duminică seară. Festivalul organizat în Dărmănești a adunat oameni din toată țara, dornici să se bucure de muzică și să se relaxeze.

Cătălin Stare: „Este un loc superb, foarte frumos, lume de calitate, tot ce poate fi mai frumos.”

Mario Gazzi: „Nu e agitația de la alte concerte. Peisajul, ce să vă mai spun? Temperatura, mâncarea, totul este foarte bun, chiar și localnicii sunt foarte primitori.”

Rareș Buzor: „Atmosfera este foarte relaxată. Nu e foarte aglomerat și nu sunt cozi foarte mari. A fost o doamnă care a cântat blues cu foarte mult talent și foarte multă emoție.”

Și artiștii care au urcat pe scenă s-au declarat cuceriți de experiență.

Will Wilde, artist din Marea Britanie: „Îmi place foarte mult aici. E pentru prima dată când vin în România. Oamenii sunt foarte drăguți, e un festival minunat. M-am distrat. Nu am știut la ce să mă aștept. Am cântat peste tot în Europa. Am văzut pe internet niște filmări și niște poze de aici, am zis că e un festival minunat și am avut dreptate.”

Krissy Mattews, artist din Marea Britanie: „Trăiesc un vis. E unul dintre cele mai minunate orașe din lume, cel mai bun festival. Sunt pentru a doua oară aici. Toată lumea e foarte prietenoasă.”

Organizatorii s-au gândit și la cei care vor să descopere tainele muzicii.

Marius Diaconescu, organizator: „Am pornit anul acesta și un masterclass de chitară."

Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești: „Suntem la a 5-a ediție a festivalului de blues la Dărmănești. Avem artiști de talie internațională, de primă mână să zic așa, și lume bună, lume boemă, un altfel de spectacol.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult