Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A alergat la maraton, împingând căruciorul cu cei 3 copii. În cât timp a parcurs distanța

O femeie din Statele Unite a doborât un record Guiness Book, în mod neoficial, după ce a alergat timp de trei ore împingând un cărucior cu cei trei copiii ai săi, în timpul unui maraton.

Cynthia Arnold a reușit să termine cursa în trei ore, deși a împins un cărucior care cântărea aproape 80 de kilograme, informează Mirror. Femeia a depășit recordul pentru cel mai rapid maraton (42 de km) cu un cărucior de trei persoane. Ea a declarat că cei mici iubesc cursele, la fel de mult ca ea. De asemenea, tot ea a mai adăugat că uneori copiii adorm în timp ce aleargă. „Publicul m-a sprijinit foarte mult. Am rămas impresionată de câte persoane mă susțineau și care au înțeles care era scopul meu în acea zi. Am auzit-o pe o femeie cum striga că a citit despre mine tot anul și mă încuraja”, a povestit mama celor trei copii.

Anul trecut, femeia a mai depășit un record pentru cel mai rapid maraton parcurs pe jumătate, în timp ce împingea un cărucior de trei persoane. Pentru acest maraton, ea s-a pregătit de iarna trecută, uneori cu copiii sau singură.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
maraton China
Mii de oameni s-au ranit la un maraton din China. Motivul pentru care ambulantele au intervenit in peste 12.000 de cazuri

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult