Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități

Your browser doesn't support HTML5 video.

Timp de 4 luni, Kaufland a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul “Caravana A.C.C.E.S.”.

George Baltă, fost jucător de rugby și actual maratonist în scaun rulant, și regizorul Tedy Necula, pentru a promova integrarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.

Pe 16 mai, Caravana avut ultima oprire la București unde Kaufland a organizat un eveniment special la MINA, Museum of Immersive New Art, prin care a marcat atât 5 ani de la lansarea programului A.C.C.E.S.

Estera Anghelescu, Director de Recrutare & Employer Branding, Kaufland România: „Acest eveniment are ca și obiectiv principal conștientizarea nevoilor pe care persoanele cu dizabilități le au în viața lor de zi cu zi. Avem dedicate patru activități. Prima este dedicată persoanelor hipoacuzice și ajută participanții să înțeleagă cum comunică mai eficient aceste persoane prin limbajul semnelor, de exemplu. Acest proiect este foarte important pentru noi, având în vedere că a demarat în 2019, când ne-am propus să angajăm la acel moment 500 de colegi. Am atins acel obiectiv, iar acum ne propunem să angajăm alți 500 de colegi în cadrul echipei noastre.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult