O fosta regina a frumusetii il acuza pe Trump ca a numit-o "Miss Piggy". "A fost rau cu mine"

Dată publicare: 29-09-2016 07:57
Dată actualizare: 02-10-2016 00:26


Hillary Clinton a folosit prima confruntare televizata cu rivalul ei republican pentru a dezgropa un scandal vechi, pe care Trump l-ar fi vrut uitat.

O fosta Miss Univers, competitie patronata multa vreme de Donald Trump, sustine ca republicanul a facut-o de ras in public din cauza faptului ca a luat in greutate dupa concurs. Trump ar fi numit-o atunci "Miss Piggy" .

Alicia Machado, Miss Universe 1996, a fost un exemplu folosit de Hillary Clinton pentru a arata cum trateaza Donald Trump femeile.

Hillary Clinton, candidata democrata la alegerile prezidentiale: "A numit-o pe aceasta femeie 'Miss Piggy', apoi 'Miss Menajera', fiindca era de origine latino-americana."

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale: "Unde ai gasit-o?"

Din cauza stresului de dupa concurs, Machado, pe atunci in varsta de doar 19 ani, s-a ingrasat in jur de 10 kilograme.

Fosta Miss, originara din Venezuela, apare intr-un clip de campanie al democratilor. Cu aceasta ocazia si-a reamintit cum Trump, proprietarul concursului, a facut-o de ras in public si chiar a pus-o la un moment dat sa faca exercitii de fata cu reporterii.

Alicia Machado, fosta Miss Universe: "Am vorbit cu el si i-am spus ca nu vreau sa fac ce imi cere. Ca ma simt prost cu totii reporterii de fata. Iar el mi-a raspuns:'Stii ceva, nu imi pasa!'

Machado a spus ca experienta a traumatizat-o.

Alicia Machado, fosta Miss Universe: "Era foarte gresiv, foarte impertinent. A fost rau cu mine."

La acea vreme, Trump a incercat sa salveze aparentele.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale: "A fost o Miss Universe grozava. Este la fel ca mine si ca altii: ii place sa manance."

Acum, cand subiectul a fost redeschis, si-a schimbat parerea.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale: "A fost cea mai rea Miss pe care am avut-o. Cea mai rea, teribil de rea. A luat foarte mult in greutate, iar asta a fost o problema grava pentru noi. Extrem de grava. In plus, avea si o atitudine neplacuta."

Si o acuza pe fosta Miss ca incearca sa castige notorietatea denigrandu-l fara motiv.


VIDEO PROTVPLUS.RO