Dezvaluirile unei foste Miss, despre Donald Trump. "Unele fete nu aveau sutien, altele erau complet goale"

Dată publicare: 13-10-2016 08:51
Dată actualizare: 16-10-2016 07:00


Miss America

O fosta Miss face dezvaluiri jenante despre Donald Trump. Pe vremea cand detinea concursurile de frumusete Miss Statele Unite ale Americii si Miss Univers, Trump obisnuia sa intre neanuntat in camerele in care se schimbau concurentele.

Mai mult, organizatorii - povesteste ea - le indemnau sa fie cat mai atente cu magnatul, actual candidat la presedintie.

Tasha Dixon, fosta Miss Arizona: "Intra fara sa anunte. Nu apucai sa iti pui un halat pe tine sau sa te acoperi cu ceva. Unele fete nu aveau sutien, altele erau complet goale."

Tasha Dixon l-a cunoscut pe Donald Trump in 2001. Avea 18 ani, fusese incoronata Miss Arizona si concura pentru titlul de Miss Statele Unite.

Tasha Dixon, fosta Miss Arizona: "Prima oara l-am cunoscut in timpul uneia dintre repetitii. Eram pe jumatate dezbracate. Ne pregateam sa ne imbracam in bikini. Nu doar ca ne aflam toate intr-o postura vulnerabila, dar apropiatii lui Trump ne si indemnau sa ne ducem la el, sa vorbim cu el."

Fosta Miss Arizona spune ca a hotarat sa vorbeasca public despre aceasta experienta, dupa ce au fost date publicitatii inregistrari in care Trump se lauda ca obisnuia sa le vada goale pe concurente, inaintea concursului.

Donald Trump: "Am permisiunea sa intru in vestiare fiindca sunt proprietarul concursului. Prin urmare, pot spune ca fac o inspectie, deoarece vreau sa verific ca totul este in regula. Esti precum doctorul..."

Tasha Dixon, fosta Miss Arizona: "Parerea mea este ca Donald Trump a cumparat acest concurs pentru a-si folosi pozitia si a fi in preajma femeilor frumoase."

Serene Branson, corespondent KCAL TV: "Am incercat sa luam legatura si cu alte participante la concursul Miss SUA din 2001, dar au refuzat sa raspunda intrebarilor noastre."

O alta fosta Miss a luat insa legatura cu jurnalistii americani si a negat vehement ca Trump intra peste concurente in timp ce acestea se schimbau. A declarat, in schimb, ca magnatul i-a oferit sprijin in cariera si a protejat-o in anul in care a purtat coronita de Miss California.

Inregistrarea data publicitatii vineri, in care Trump facea comentarii degradante la adresa femeilor, i-a permis rivalei sale democrate - Hillary Clinton - sa ia un avans in sondaje, in cursa pentru Casa Alba.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO