Bernie Sanders a anuntat oficial ca isi sustine fosta rivala, Hillary Clinton. De ce crede ca e "cel mai bun candidat"

Dată publicare: 12-07-2016 18:56
Dată actualizare: 15-07-2016 01:12


Bernie Sanders si Hillary Clinton

 Senatorul de Vermont Bernie Sanders, candidat la investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, a anuntat oficial ca isi sustine rivala, pe Hillary Clinton, in cursul unui miting electoral din New Hampshire.

 “Am venit aici pentru a explica, pe cat de clar posibil, de ce o sustin pe Hillary Clinton”, a spus Sanders, in aplauzele sustinatorilor, potrivit News.ro.

“Intentionez sa fac tot ce pot pentru a ma asigura ca ea va fi urmatorul presedinte”, a adaugat el, precizand ca, din punctul sau de vedere, fostul secretar de stat este “cel mai bun candidat”.

“In aceasta campanie este vorba de nevoile poporului american si de infruntarea crizelor foarte grave cu care ne confruntam”, a subliniat senatorul.

Luna trecuta, Bernie Sanders a declarat ca va vota pentru rivala sa, Hillary Clinton, dar nu si-a exprimat oficial sustinerea pentru ea.

Clinton a strans inca de la inceputul lunii iunie numarul de delegati necesari pentru a obtine investitura democrata si si-a orientat mesajele electorale impotriva candidatului republican Donlad Trump.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO