Adrian Mladin si Dumitru Ruse au castigat din arest alegerile pentru Primariile Jilava si Magurele

Ultima actualizare: 06-11-2012 03:25

Unii romani sunt chiar de necrezut . Altfel cum am explica faptul ca cetatenii din doua localitati ale judetului Ilfov au ales fara ezitare doi primari penali.

Adrian Mladin din Jilava si Dumitru Ruse din Magurele vor depune jurmantul in celula, unde au ajuns pentru acuzatii de coruptie. Cum ambii sunt arestati preventiv, mandatele lor vor debuta cu o suspendare.

Adrian Mladin a primit vestea ca a fost reconfirmat ca primar la Jilava chiar in boxa acuzatilor de la curtea de apel unde este judecat pentru ca ar fi primit 50.000 de euro mita.

Culmea este ca legea i-a permis sa se inscrie in cursa electorala, desi este inchis de anul trecut intr-o afacere cu terenuri care a dus si la incatusarea primarului din Snagov. Votantii sai au stiut asta, dar nu le-a pasat.

Candidatul independent Adrian Mladin a castigat alegerile cu peste 60%.

Si pentru alegatorii din Magurele situatia este total neobisnuita, pentru ca au ales in majoritate fostul primar care a fost arestat pentru luare de mita cu doar trei zile inainte de scurtin.

Dumitru Ruse a strans 700 de voturi in fata urmatorului clasat. El a cazut in plasa ofiterilor DGA joia trecuta, cand un om de afaceri i-a oferit 3000 de lei ca sa i se permita sa depoziteze pe terenul primariei molozul de la o casa demolata.

Pe toata perioada arestului preventiv Maldin si Ruse sunt suspendati, iar prerogativele lor vor fi exercitate de viceprimari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO