Simona Halep, interviu exclusiv pentru Andreea Esca. Cele 3 momente care i-au schimbat viața

×
Codul embed a fost copiat

Tenisul e marea şi singură iubire a Simonei Halep. Ziua Îndrăgostiţilor o prinde singură şi în acest an pe cea mai bună româncă din tenis.

„Vreau mulţi copii, dar nu mă grăbesc. Întâi tenisul şi apoi o familie", a mărturisit ea într-un interviu cu Andreea Esca.

Din cele 3 finale de Grand Slam pierdute, Simona Halep ar rejuca-o doar pe cea de anul trecut, de la Roland Garros. E sigură că ar câştiga, după ce a primit sfaturile preţioase ale bunicii ei de 85 de ani.

De ziua lui Gheorghe Hagi, Andreea Esca am avut întâlnire cu Simona Halep, aşadar, nu puteau începe decât aşa: "La mulţi ani."

INTERVIU SIMONA HALEP - ANDREEA ESCA

Citește și
simona halep
Mesajul postat de Simona Halep pe Facebook, după ce s-a întors acasă de la Melbourne
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Andreea Esca: „Şi dacă tot am intrat în cor, adică în horă machedonească, o întreb pe Simona cum se face de eu, ca invitat, am plecat de la o nuntă a unor aromâni, cu bani?”

Simona Halep: „Acum nu se mai dau..."

Andreea Esca: M-a lămurit şi că ar fi corect să-i spunem Hlambura, nu flamura steagului ţinut de cel care conduce dansul şi m-a învăţat şi paşii corecţi. A fost mult mai uşor pentru mine decât lecţia de tenis care a urmat.

Mă uit la Simona cât e de matură la 26 de ani şi mă întreb de ce anume i-o fi dor copilului Simona Halep?”

Simona Halep: „Sinceră să fiu, mie îmi place foarte mult și când merg acasă mănânc mămăligă cu brânză și smântână. Așa am crescut cu ea și mereu când vine mama aici, la București, sau când merg eu la Constanța, mănânc.”

Andreea Esca: „Ai trei momente despre care ai putea să spui că ți-au schimbat viața?”

Simona Halep: „Pentru cariera sportivă, cu siguranță prima mișcare a fost la 14 ani, când am început să cred și să îmi doresc să ajung jucătoare de tenis profesionist. După aceea, mutarea la București, pe la 16-17 ani și, bineînțeles, operația – care a fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am făcut ca să pot să ajung atât de sus în tenis.”

Andreea Esca: „Adică operația de micșorare a sânilor.”

Simona Halep: „Singura operație pe care am făcut-o.”

Andreea Esca: „Dar bunica ta, îți mai spune ea cum să joci?”

Simona Halep: „Era foarte supărată că n-am mai putut să câștig două game-uri în finală, ca să câștig eu trofeul. Stă la televizor și îmi spune să o alerg pe adversară. Că de ce îi dau la mână? Deci și ea știe tenis acum, deși are 85-87 de ani.”

Andreea Esca: „Milioane de oameni ar vrea să o întâlnească pe Simona, dar asta nu inseamna că nu-şi doreşte şi ea să cunoască celebrităţi.”

Simona Halep: Pe Julia Roberts, pentru că mi-a plăcut foarte mult filmul „Pretty Woman” și l-am văzut de un milion de ori. Mi-ar plăcea să o întâlnesc, să văd cum e în viața reală.”

Andreea Esca: „În agenda ei de telefon îi are pe Andrea Agassi, Steffi Graf şi îl admira enorm pe Roger Federer. Dar întrebarea este: "Cu cine ti-ar placea sa te blochezi in lift?"

Simona Halep: „Nu stiu cu cine mi-ar placea sa ma blochez, dar ar vrea sa il cunosc pe Gerard Butler. Îmi place și mi-a plăcut dintotdeauna.”

Andreea Esca: Acesta este oare tipul ei de bărbat? Sau cum ar trebuie să fie unul ca să-i fie pe plac?

Simona Halep: „Să fie sensibil, să fie blând – adică să se poarte frumos cu mine – și să țină la mine ca persoană. Partea fizică mi se pare că este pe planul doi, cea sufletească este cea mai importantă.”

Andreea Esca: „Iubesti pe cineva acum?”

Simona Halep: „Nu, acum nu există nimeni. Dar sunt deschisă și mi-aș dori să întâlnesc iubirea.”

Andreea Esca: „Pentru moment aşadar, singura ei dragoste rămâne tenisul.”

Simona Halep: „Cinci ani cu siguranță voi mai juca. Dacă e să întâlnesc pe cineva și să mă căsătoresc, mi-ar plăcea să mai să joc, însă atunci când mă voi hotărî să fac un copil, n-aș mai vrea să mai joc și n-aș mai vrea să revin. N-aș vrea să îl iau cu mine să călătorim prin toată lumea.”

Andreea Esca: „Simona nu ştie încă dacă va juca în echipa României de Fed Cup, la Cluj , dar ştie sigur că dacă ar putea să repete una dintre cele 3 finale de Grand Şlam aceasta ar fi cea de la Roland Garros.

Simona Halep:A fost cea mai dureroasă înfrângere, pentru că am fost foarte foarte aproape. Am simțit că nu trebuia să îl pierd. A început ea să joace foarte bine, iar eu n-am mai riscat foarte mult. Dacă eu din momentul acesta în momentul de atunci, cred că aș fi câștigat meciul acela.”

Până la următorul meci în care vom striga cu toţi „Hai, Simona", ea este un idol în fiecare zi nu numai pentru noi, ci şi pentru copiii de la şcoală socială care-i poartă numele.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie
Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie, conform unui sondaj al WTA în rândul fanilor.

Mesajul postat de Simona Halep pe Facebook, după ce s-a întors acasă de la Melbourne
Mesajul postat de Simona Halep pe Facebook, după ce s-a întors acasă de la Melbourne

Simona Halep a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care le mulțumește organizatorilor de la Australian Open pentru experiența petrecută acolo, în orașul Melbourne.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.