Pasagera amenintata de soferul unui autobuz, in Brasov. Cum este pusa in pericol viata calatorilor

Ultimul update: Sambata 20 Mai 2017 07:05
Data publicarii: Miercuri 17 Mai 2017 16:50
Categorie: Social

Spiritul civic al pasagerilor din autobuze si taximetre scoate la iveala comportamente ciudate ale soferilor care, uneori, isi pun clientii in pericol.

In Brasov, soferul unui autobuz a condus mai bine de 20 de minute cu telefonul la ureche si a amenintat-o pe pasagera care i-a atras atentia. In alt caz, un taximetrist a fost filmat de clienta lui in timp ce vorbea fara noima, cu personaje imaginare si, tulburat,  amenita cu un gest extrem. Ambii soferi sunt acum cercetati disciplinar.

“Va dati seama de responsabilitatea pe care o aveti, aveti cel putin 50 de persoane in autobuz si dumneavoastra stati la telefon. Voi suna la politie”, i-a spus o calatoare soferului de autobuz care vorbea la telefon.

“Poti sa suni si la mama-mare, poti sa suni si la ma-ta si la mama si la tata, suna unde vrei tu”, a fost raspunsul tauis al soferului.

Aceasta discutie a fost inregistrata intr-un autobuz din Brasov. O pasagera a observat ca, zeci de minute, soferul a vorbit la telefon in timp ce conducea prin orasul aglomerat. Cand femeia a indraznit sa-i faca observatie, barbatul a amenintat-o.

Moartea invaluita in mister a unui taximetrist, in Capitala. Cadavrul a fost gasit in masina: "A fost vazut cu o doamna"

Pasagera: “Nu a fost o calatorie prea placuta. Autobuzul a fost bruscat. Chiar si lumea se plangea in autobus. La un moment dat auobuzul a fost plin, o tragedie se poate intampla in orice moment."

Femeia a postat imaginile pe facebook, iar comentariile au scos la iveala faptul ca acesta nu este un caz izolat. Conducerea Regiei de transport Brasov s-a autosesizat

Silviu Stefan, purtatorul de cuvant al RAT Brasov: “In ceea ce priveste sanctiunea, aceasta poate fi de la un avertisment scris pana la diminuarea salariului cu 10% pentru 3 luni”

O alta inregistrare, facuta intr-un taxi, ridica serioase semne de intrebare cu privire la comportamentul unui sofer. Clienta l-a surprins vorbind cu personae imaginare.

"Deci la 100 km/ora eu scot mașina pe liber, deschid ușa și mă arunc din ea", ar fi spus soferul de taxi spre disperarea femeii.

Sefii companiei de taximetrie spun ca soferul a trecut cu bine testarea psihologica din acest an. Au deschis insa o ancheta interna pentru a afla exact ce se intampla cu el.

Si-a uitat telefonul intr-un taxi din Bucuresti. Ce mesaj a primit dupa o saptamana

Si-a uitat telefonul intr-un taxi din Bucuresti. Ce mesaj a primit dupa o saptamana

Caine

Un fost soldat a ucis un om pentru că ura persoanele care își plimbă câinii

7000 de muncitori se tem că vor ajunge șomeri. Guvernul a blocat vânzarea Șantierului Naval Mangalia

Postul Paştelui, o adevărată provocare pentru români. Produsele care înlocuiesc carnea

Inedit! Un bărbat va primi mii de euro despăgubire de la primărie, după ce a fost mușcat de un maidanez

Noua Dreaptă va protesta față de redifuzarea filmului "120 bătăi pe minut"

Bărbatul dispărut acum 3 săptămâni, în drum spre Italia, găsit la Constanța. Cu câți bani a plecat de acasă

spectacol Târgu Jiu

Spectacol la Târgu Jiu, cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi

Pedofilul „sadist”, lector la o prestigioasă universitate, condamnat la 32 de ani de închisoare. Cum își șantaja victimele

Hanna, o fetiță de 3 ani diagnosticată cu tumora Wilms grad 4, are nevoie de ajutor

La 142 de ani de la nasterea lui Brâncuși, Muzeul de Artă a avut porțile închise

Criză de specialiști IT în România. Salariile mari din domeniu, efectul deficitului de angajați

O fată de doar 16 ani este cercetată pentru ”proxenetism în formă continuată”