Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ultimele cuvinte ale unei adolescente care a murit de cancer. Ce a scris pe o foaie cand a aflat ca mai are putin de trait

adolescenta

Ultimele cuvinte ale unei adolescente britanice, care a murit in toamna anului trecut de cancer, au inspirat zeci de oameni, relateaza Daily Mail.

Jess Faircloug, o adolescenta din Liverpool, a fost diagnosticata cu cancer in 2014. Boala s-a agravat in noiembrie anul trecut cand tanara de 18 ani a aflat de la medici ca mai are doar cateva zile de trait.

Atunci a decis sa lase in urma o lista cu "secretul pentru o viata fericita". Ultimele ei cuvinte au inspirat zeci de britanici care au decis sa stranga bani in memoria ei pentru a le ajuta pe persoanele care sufera de aceasta boala.

Pe lista scrisa cu putin inainte de a muri, Jess a explicat ca secretul pentru a fi fericit este  sa fii cu familia + pritenii, sa scrii in jurnal, sa acoperi lucrurile rele cu altele bune, sa citesti, sa asculti, sa vorbesti, sa scrii, sa desenezi, sa compui muzica. "Acesta este secretul pentru o viata fericita " a fost mesajul lasat in urma de tanara.  Jess a murit cateva zile mai tarziu, in bratele parintilor ei.

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 20 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: cancer, adolescenta, liverpool,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed