Dovada RAPIRII care a dus la arestarea lui Gigi Becali! Vezi VIDEO!!!

×
Codul embed a fost copiat

In aceeasi zi in care aflam ca Becali a primit mandat de arestare pentru lipsire de libertate, procurorii au dat publicitatii si una dintre probele video pe care si-au construit joi-noapte acuzarea.

Este vorba despre un set de imagini in care bodyguarzii omului de afaceri ii urmaresc prin Bucuresti pe cei care i-au furat patronului masina. Exista la dosar si anuntul facut la 112 de un taximetrist care a vazut alergatura din trafic si care a auzit niste impuscaturi.

Cei trei hoti i-au dus masina lui Becali la Palat, in aceeasi zi in care au furat-o. Cand au vazut, spun procurorii, ca bodyguarzii vor sa-i retina, s-au urcat intr-un autoturism argintiu si au fugit. In urma lor au pornit in viteza patru autovehicule de teren.

Din imaginile surprinse de o camera de supraveghere la intersectia strazilor Iancu de Hunedoara cu Dorobanti, se vede cum masina argintie in care se afla hotii incetineste, incercand sa-si faca loc in trafic.

Din stanga apare un jeep in care se afla garzile lui Becali. Vehiculul de teren intra in cealalta masina. Imediat, doi dintrei hoti coboara si o iau la fuga.

Citește și
Gigi Becali
Asculta aici cele mai acide si amuzante declaratii facute de Gigi Becali!
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Trei dintre bodyguarzi le iau urma. Cel care conduce autoturismul suspectilor demareaza, incercand sa scape.

Ceea ce camerele de supraveghere nu au putut surprinde a fost momentul in care se presupune ca garzile de corp i-au prins pe bulevard pe hotii care au luat-o la picior si i-au urcat in vehiculul lor.

In acest timp, autoturismul argintiu in care se afla alti doi suspecti este urmarit pana la intersectia strazilor Dr. Felix - Bd. N. Titulescu.

Aici, din cauza vitezei, soferul pierde controlul si intra intr-un stalp, lovind o alta masina parcata. Din autoturism coboara imediat soferul si inca o persoana. Alearga in directii opuse.

Un alt vehicul de teren ajunge in zona.

In varianta procurorilor, care nu au imagini in acest sens, al treilea este prins, batut si bagat in portbagaj. Acesta este si impuscat in picior cu bile de cauciuc.

Martori la aceste incindente au fost mai multi taximetristi. Unul a si sunat la 112.


Apel 112 - taximetrist
- Titulescu cu Doctor Felix, urmarire de masini, cu focuri de arma, pe unul l-a bagat in portbagaj, l-au luat cu ei
- ai vazut un numar de masina?
-nu am vazut doamna niciun numar, erau niste gorile din astea. E un Mercedes aici busit
- au folosit focuri de arma?
- da, doamna, au tras vreo 5 -6 focuri de arma

- si vine de la igp
- se urmaresc de departe, dinspre incolo dinspre Stefan cel Mare, de la IGP, si aici baiatul cu Mercedesul pe care -l urmarea a intrat in stalp.
- a intrat in stalp

- asa

-si s-a dat jos din masina si a fugit si l-au prins baietii ceilalti care l-au urmarit cu BMW-ul, unul X 5, si cei cu BMW- ul X5 s-au dat jos, au tras, au batut, au tras in el cu pistolul si l-au luat si l-au bagat in portbagaj si unul a reusit sa fuga spre Banul Manta incolo. Trimiteti aici echipaje repede. 

- sectorul 1, ati receptionat, da?

- da

Cei trei banuiti ca au luat limuzina lui Becali au fost dusi intr-un bar si pusi sa dea declaratii scrise, referitoare la furt.

Dupa trei ore au fost eliberati.

Procurorii au consemnat in materialul de urmarire penala ca Gigi Becali :

" a actionat avand sentimentul impunitatii si al faptului ca se situeaza in afara procedurilor legale"


"s-au erijat practic in organe de aplicare a legii, aspect ce contravine in mod flagrant principiului conform caruia nimeni - indiferent de statutul social - nu isi poate face dreptate singur'.

Politistii ilfoveni au decis sa investigheze furtul dupa arestarile de vineri dimineata. Au cerut avizul procurorului de la Parchetul Buftea, care si-a declinat competenta pentru Bucuresti. Asa se face ca ancheta in cazul celor trei presupusi hoti a ajuns la Parchetul din Buftea de la Judecatoria sectorluui 1. Deocamdata, anchetatorii pastreaza tacerea in legatura cu investigatiile pe care le fac in acest moment.
 

Cei trei suspecti sunt: Tinel Niculae, Stefan Margean, zis „Fanoiu" si David Constantin Stan, zis „Chioru", membri ai clanului „Geamanu".

Ei sunt cunoscuti ca hoti de autoturisme in Chitila, fiind de altfel in vizorul politistilor din sectorul 1 al Capitalei. In urma cu doi ani, cei trei alaturi de Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, au fost arestati preventiv intr-un dosar in care erau acuzaţi de mai multe infracţiuni de talharie si furt.

L-au arestat pe Gigi Becali! Avocatii au declarat pe loc recurs!

Astazi politia s-a autosesizat in cazul furtului masinii lui Gigi Becali

Nea Gigi, la racoare. Lumea sportului comenteaza

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Argaseala: Avocatii au probe solide pentru ca recursul sa fie castigat!
Argaseala: Avocatii au probe solide pentru ca recursul sa fie castigat!

Steaua se pregateste pentru meciul cu Bistrita, in lipsa lui Gigi Becali! Vezi aici declaratiile din Ghencea, cu privire la arestul miliardarului!

Asculta aici cele mai acide si amuzante declaratii facute de Gigi Becali!
Asculta aici cele mai acide si amuzante declaratii facute de Gigi Becali!

Foarte multi spun ca scandalul in care a fost implicat Gigi Becali este un teatru ieftin. Ca Becali a picat la mijloc, pentru ca lumea sa uite de alte probleme mult mai importante.

Astazi politia s-a autosesizat in cazul furtului masinii lui Gigi Becali
Astazi politia s-a autosesizat in cazul furtului masinii lui Gigi Becali

Poliţia s-a autosesizat astazi, la doua luni dupa producerea evenimentului, cercetarile fiind incepute dupa declansarea actiunilor care au dus la retinerea a sase persoane, printre care si finantatorul FC Steaua.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.