Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A fost inaugurat pasajul subteran de la Bascov. Orban a taiat panglica

Orban a taiat panglica la pasajul de la Bascov
Embed:

Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a inaugurat noul pasaj subteran. S-a mai taiat o panglica pentru viitoarea autostrada care ar trebui sa lege Bucurestiul de vestul tarii. 

Oficialul de la Transporturi a inaugurat pasajul subteran de la intersecţia DN 7 cu DN 7C. Acesta va asigura legatura intre Pitesti, Ramnicu Valcea, Curtea de Arges si centura municipiului Pitesti, care este parte a Autostrazii Bucuresti-Pitesti. 

Orban a anuntat ca e gata si studiul de fezabilitate pentru tronsonul Pitesti-Sibiu, dar lucrarile vor incepe abia peste un an.

Lucrarile la pasajul de la Bascov au fost facute de un consortiu italian si au durat un an, timp in care au fost construiti 230 metri de tunel cu doua benzi de circulatie, cate una pe sens. Totul a costat in jur de 14 milioane de euro.

Pasajul de la Bascov ar trebui sa elimine ambuteiajele de la iesirea de pe centura Pitestiului spre Rimnicu Valcea, care, la randul lor, provocau blocaje pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Octombrie 2008
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: pasaj subteran Bascov, Ludovic Orban,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61800229
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed