Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Madonna, surprinsa de huiduieli: "God dammit!" Vezi momentul!

Embed:

UPDATE: La doua zile de la concertul Madonnei, artistii tigani fluierati la scena deschisa de publicul roman reactioneaza: "Nu s-a mai intamplat sa fim huiduiti nicaieri in lume", spun rusii care au luat parte la concertele artistei din acest turneu.

Insasi diva a iesit la rampa prin purtatorul ei de cuvant. Intr-un interviu acordat BBC, si preluat de agentia Mediafax, a transmis ca a fost surprinsa de reactie si ca intentia ei a fost sa indemne la pace si prietenie intre etnii. N-a fost probabil informata de multe dintre faradelegile facute de minoritatea pe care o apara.

Vizibil incurcata de huiduielile fanilor in timp ce isi tinea speech-ul, Madonna a dat semne ca ar vrea sa renunte la discurs, iar spectatorii au auzit-o spunand printre dinti: "God dammit" (La naiba).

Trio Kolpakov si MadonnaMadonna, surprinsa de huiduieli: "God dammit!" ("La naiba"/"Fir-ar sa fie")
60350079Madonna, surprinsa de huiduieli: "God dammit!" Vezi momentul!

Madonna a mai declarat pentru BBC ca s-a simtit obligata sa vorbeasca despre discriminarea tiganilor, dupa ce i s-a povestit ca in Europa de Est oamenii au prejudecati fata de cei din comunitate.

Membrii trupei Trio Kolpakov, care i-au fost alaturi pe scena Madonnei, au marturisit: "A fost cea mai proasta reactie pe care am auzit-o (...) Si ea (Madonna) a fost surprinsa, dar nu putem vorbi in numele ei."

Intr-o conferinta de presa pe care au organizat-o special, rusii
si-au pastrat mesajul: "Noi stim ca populatia de etnie roma este discriminata in Romania si in Europa de Est. Asa ca am fost un pic suparati din acest motiv. Am vrut sa le spunem romanilor si celor din Europa de Est ca trebuie sa inteleaga, toata lumea are drepturi."

Grav este ca presa internationala a preluat numai acest episod. Jurnalistii de la "The Guardian", "The Telegraph" si "Associated Press" prezinta subiectul. Pe de alta parte, multi dintre cei care au participat la spectacol au dat de inteles ca s-au simtit jigniti de imaginile proiectate in spatele Madonnei in care apareau carute cu coviltir. Au simtit poate ca mesajul li se adreseaza si ca noi inca suntem in urma istoriei.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 August 2009
  • Trio Kolpakov si Madonna
  • Madonna
  • Madonna
  • Madonna
  • Madonna
  • Madonna
  • Madonna
  • Madonna
Citeste mai multe despre: Madonna, discriminare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed