Cel mai puternic vagin din lume! A ridicat 14 kilograme!

Tatiata Kozhevnikova

Tatiata Kozhevnikova, o femeie de 42 de ani, din Rusia, a realizat o performanta cel putin ciudata si greu de egalat: a ridicat 14 kilograme cu...vaginul.

Potrivit The News Bizarre, "indemanatica" rusoaica se antreneaza de 15 ani pentru a realiza aceasta performanta. Mai mult, aceasta a intrat si in Cartea Recordurilor, la categoria "Cel mai puternic vagin din lume".

Dupa ce am nascut, muschii din zona intima nu mai erau ca inainte. Am citit o carte despre cultura Dao si am invatat ca femeile din lumea antica foloseau bile din lemn pentru a-si tonifica muschii vaginului.", a povestit Tatiata.

Cum reuseste insa sa ridice 14 kilograme? Ei bine, rusoaica introduce in vagin o bila de care este prinsa o sfoara. La capatul acesteia se afla greutatile, care dupa o perioada de antrenament, pot fi ridicate fara probleme.

Tatiata spune ca: "E suficient sa-ti antrenezi vaginul cate cinci minute pe zi si in doar o saptamana poti sa-ti imbunatatesti considerabil viata sexuala”.

Citește și
stomatologie
Arestat pentru ca s-a prezentat nud la dentist
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Foto: The News Bizarre

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
"Fiica mea a ramas gravida dupa o baie in piscina!"

Este acuzatia uimitoare a unei femei din Polonia, care a dat in judecata un hotel egiptean, sustinand ca fata ei, in varsta de 13 ani, a ramas insarcinata, dupa ce a inotat in piscina stabilimentului.

Arestat pentru ca s-a prezentat nud la dentist
Arestat pentru ca s-a prezentat nud la dentist

Pentru un pic de atentie, semenii nostri fac fel de fel de lucruri. De exemplu, un american de 41 de ani a fost arestat dupa ce a aparut la stomatolog in costumul lui Adam.

"Vand fotografii cu mama mea, dezbracata!"

Este anuntul-soc postat pe un site de licitatii de un adolescent din Noua Zeelanda, suparat ca a fost pus sa faca ordine in garajul familiei si sa vanda, prin intermediul respectivei pagini de internet, obiectele nefolositoare gasite.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.