Ads by INTERNET PROTV

Extraterestrii ne viziteaza inca din Antichitate! Vezi dovezile!

Australia1

Obiectele neidentificate si extraterestrii apar inca din Antichitate in picturi, pietroglife sau sculpturi, care par a fi marturia trecerii OZN-urilor pe Terra si chiar sprijina ideea contactului cu lumea extraterestra. Iata cateva dovezi din istorie!

Italia - Val Camonica

Gravura a fost identificata intr-o pestera din Val Camonica, Italia, inainte de Hristos si surprinde doua creature ciudate.

Italia

Ucraina - Kiev

Figurina ciudata datand din anul 4000 inainte de Hristos.

Rusia

Mexic

Un desen in stanca a fost descoperit in 1966 si se presupune ca are o vechime considerabila, de peste 7.000 de ani. Pietrogliful prezinta patru oameni care intind bratele in jurul unui obiect de dimensiuni mari, care reflecta o lumina puternica.

Mexic

Ecuador

Fiinte in costum spatial. Asta pare a infatisa piesa de arta descoperita in Ecuador.

Ecuador

Australia

Pietroglife vechi de 5.000 de ani descoperite in Kimberley, Australia, care par a ilustra extraterestri.

Australia
Australia1
Australia

Franta

Pe acesta moneda din 1680 apare un OZN aflat in zbor. Iar inscriptia in limba latina "a sosit la momentul oportun" pare a sprijini ideea aparitiei unui obiect neidentificat.

Franta

Olanda

Pictura surprinde doua vase aflate in Marea Nordului, iar pe cer apare un obiect foarte straniu. Acesta pare constituit din doua discuri de dimensiuni diferite. Scena apare in cartea intitulata "Theatrum Orbis Terrarum", scrisa de amiralul Blaeu. Cartea este o compilatie de articole ale diferitilor autori, ce constau din detalii, intalniri si informatii cartografice ale indelungatelor iesiri in larg.

Olanda

Picturi secolul XV

sec xv
sec xv

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Decembrie 2010
  • 44 Comenteaza
Citeste mai multe despre: curiozitati, extraterestri,

Comentarii(44)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61644761
© 2014 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed