(P) HUAWEI Mate 50 Pro, partenerul perfect pentru fotografii spectaculoase, aduce o premieră în lumea smartphone-urilor

huawei
StirilePROTV

HUAWEI Mate 50 Pro este primul smartphone din lume cu diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, lansat de Huawei. Telefonul vine cu un design excepțional și tehnologii de ultimă generație, acestea fiind înglobate mai ales în cameră.

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture de 50 MP, cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, care integrează inovații importante în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii. Diafragma inteligentă se ajustează pentru a-și potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere, care este identificat în modul Auto.

Dacă se va trece în modul Profesional, acesta permite reglarea manuală a profunzimii de câmp și a gradului de blur. Algoritmii avansați integrați, precum și hardware-ul performant îmbunătățesc realizarea imaginilor statice. Camera Ultra Aperture este echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care alături de motorul de imagine XD Fusion Pro, stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare.

Modul de noapte surprinde imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, chiar și în medii slab iluminate, în timp ce Modul Portret folosește estomparea naturală a fundalului pentru ca subiectul să iasă în evidență față de mediul înconjurător.

Camera este de tip periscop, cu teleobiectiv și acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului. Camera macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule, evidențiind elemente de dimensiuni foarte mici, precum firele de iarbă și picăturile de rouă care dobândesc, astfel, o claritate remarcabilă. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrarea video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

Citește și
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

 

Design dual HUAWEI Mate 50 Pro, piele vegană și sticlă

 

Față de look-ul caracteristic al seriei Mate, în noul HUAWEI Mate 50 Pro a fost integrat designul elegant al inserțiilor în relief Clous de Paris, prezentând un nou tip de estetică, cu o atenție crescută asupra detaliilor. HUAWEI Mate 50 Pro vine cu două tipuri diferite de carcasă de spate: o variantă din sticlă și una din piele vegană. Varianta din sticlă este disponibilă în două culori, argintiu și negru, conferindu-i telefonului un finisaj elegant. Apoi, varianta portocalie din piele vegană a fost lucrată cu grijă, fiind inspirată de razele strălucitoare ale soarelui.

HUAWEI Mate 50 Pro este echipat cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass”. Acesta este alcătuit din miliarde de cristale la nivel nanometric, astfel, conferindu-i o rezistență mai mare la cădere și o durabilitate crescută, conform certificării de cinci stele din partea SGS Elveția. Noul HUAWEI Mate 50 Pro, în versiunea sa portocalie, din piele vegană, este primul smartphone care obține această certificare, Huawei marcând o altă reușită în materie de durabilitate. Noul smartphone Huawei dispune și de certificare IP68 pentru rezistența la apă, la o adâncime de până la 6 metri, suportând cu ușurință mediile umede și praful.

 

Funcții unice: SuperHold, SuperRender, SuperStorage și SuperEnergy Boosting

 

În afară de camera foto și video cu specificații aproape de un DSLR, performanțele noului model HUAWEI Mate 50 Pro se regăsesc și „under the hood”, la nivelul platformei de procesare. HUAWEI Mate 50 Pro vine cu o tehnologie de ultimă generație care îi crește substanțial performanța. Astfel, funcția SuperHold alocă inteligent memoria pentru multi-tasking fără întreruperi. În jocuri, funcția SuperRender reduce consumul de energie prin predicția inter-cadru la nivel de pixeli, menținând jocul stabil la un nivel ridicat de cadre și prevenind supraîncălzirea dispozitivului. Funcția SuperStorage elimină fișierele duplicat în mod imperceptibil și comprimă aplicațiile utilizate mai rar. Se pot salva astfel până la 20 GB (pe varianta cu 256 GB ROM), lăsând mai mult spațiu pentru fotografiile și videoclipurile utilizatorilor. Atunci când nivelul bateriei scade la 1%, modul inovator de economisire a energiei permite funcției SuperEnergy Boosting să adauge trei ore de standby sau 12 minute de apel.

 

Cum se pot folosi simplu și rapid serviciile Google prin intermediul AppGallery și Gspace pe noul HUAWEI Mate 50 Pro

 

La fel ca toate dispozitivele Huawei, și HUAWEI Mate 50 Pro are ecosistemul propriu de aplicații, AppGallery. În plus, serviciile Google, pot fi adăugate cu ușurință de către utilizator prin intermediul Gspace.

Gspace este un magazin de aplicații disponibil în interiorul AppGallery care oferă acces ușor la cele mai populare aplicații Google, dar și la altele, precum Uber sau Spotify. După doar câteva click-uri, utilizatorii se pot bucura de aplicațiile lor preferate, acestea fiind ușor de descărcat pe ecranul de pornire prin intermediul Gspace.

AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale sub forma a 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. Platforma are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume, dintre care 43 de milioane în Europa și integrează peste 216.000 de aplicații la nivel global. Mai mult, numărul de aplicații din AppGallery a crescut pe parcursul anului 2021 cu un procent impresionant de 147%.

AppGallery oferă unele dintre cele mai populare aplicații din România, incluzând aplicațiile financiare, precum BT Pay, George România, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti, Pago, NeoBT, dar și aplicații pentru operatorii de telefonie mobilă, precum My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro sau MyAccount Telekom. Utilizatorii pot accesa și aplicații ale supermarketurilor și magazinelor populare, cum ar fi Carrefour, Lidl, Kaufland, Profi, Altex, About You sau elefant.ro. Alte aplicații foarte căutate sunt MyEdenred România, Bolt sau E.ON Myline, iar Tazz, serviciul de livrare de alimente, se numără printre aplicațiile recent adăugate pe AppGallery. 

 

Noua interfață EMUI 13

 

HUAWEI Mate 50 Pro este primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere. Funcția SuperHub le permite utilizatorilor să stocheze temporar imagini, documente și text, pe care le pot transfera ulterior între aplicații și dispozitive.

În noua interfață software, funcțiile complete de confidențialitate și securitate oferă protecție ridicată. Centrul de confidențialitate înregistrează comportamentul aplicațiilor care accesează informații sensibile în timp real. Centrul de securitate oferă o analiză generală a securității telefoanelor din seria HUAWEI Mate 50, prin monitorizarea activității din App Lock, Password Vault, File Safe, Find Device și multe altele. Astfel, Centrul de securitate detectează orice activitate anormală și oferă recomandări adecvate pentru protecția dispozitivului. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă și protecția confidențialității imaginilor, ștergând automat informațiile sensibile, cum ar fi locația și ora, atunci când este partajată o imagine.

Cât costă noul HUAWEI Mate 50 Pro

 

În perioada 13 – 30 octombrie, HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil pentru precomandă online pe HUAWEI Store și vine la prețul recomandat de 5.999 RON pentru variantele Black și Silver, cu 256 GB ROM și 6.499 RON pentru varianta Orange cu 512 GB ROM.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Află cum poți instala Google Drive și Google Photos din AppGalery direct pe telefoanele Huawei
(P) Află cum poți instala Google Drive și Google Photos din AppGalery direct pe telefoanele Huawei

Cu o experiență de utilizare îmbunătățită constant, Huawei câștigă teren pe piața smartphone-urilor prin intermediul AppGallery.

(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun
(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun

Huawei vine în ajutorul tuturor celor care vor să-i surprindă pe cei apropiați cu cele mai surprinzătoare cadouri de Crăciun cu „Ghid de cumpărături pentru Crăciun”, ce cuprinde reduceri și promoții surprinzătoare.

(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă
(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Comandă acum și sărbătorește Crăciunul, împreună cu unele dintre cele mai performante telefoane, laptopuri și ceasuri inteligente de la HUAWEI

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak
Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak

O parte dintre avioanele Typhoon pe care Marea Britanie le avea în România - la Mihail Kogalniceanu - au fost trimise în Orientul Mijlociu pentru apărarea Israelului.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.