(P) Află cum poți instala Google Drive și Google Photos din AppGalery direct pe telefoanele Huawei

(P) Cum poți avea chiar acum aplicațiile Google pe dispozitivele Huawei, direct din AppGallery
Shutterstock

Cu o experiență de utilizare îmbunătățită constant, Huawei câștigă teren pe piața smartphone-urilor prin intermediul AppGallery.

Platforma a cunoscut o creștere masivă ajungând la peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel mondial, propunând o experiență intuitivă asemenea cu cea oferită de competitorii săi.

În același timp, pentru a asigura siguranța utilizatorilor, Huawei a implementat măsuri riguroase de securitate pentru toate aplicațiile disponibile pe platformă. În plus, numărul acestora a crescut cu 147% față de anul precedent, ceea ce îi asigură lui Huawei poziția de jucător important în piața smartphone-urilor. Cu îmbunătățirile recente aduse la AppGallery, Huawei oferă o experiență inegalabilă reușind astfel să se mențină competitiv.

Ce aplicații Google sunt disponibile în AppGallery?

Cu ajutorul dezvoltatorilor, aplicațiile devin tot mai optimizate și oferă o experiență îmbunătățită utilizatorilor. Platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele Huawei, AppGallery, conține o colecție vastă de aplicații printre care Google Maps, Google Drive, Google, Google Docs, Google Slides, Google Photos, Google Translate, Google News, Google Sheets, Google Classroom, Google One, Google Earth, YouTube, YouTube Music, Discord, Disney+, Duolingo, HBO Max, Uber, Amazon Prime Video. Capacitățile HMS Core sunt integrate pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea acestor aplicații și pentru a oferi o experiență excelentă utilizatorilor Huawei.

Cum pot descărca aplicațiile Google din AppGallery?

Descărcarea aplicațiilor Google direct din AppGallery este acum mai simplă ca oricând. Căutați aplicația dorită și apăsați pe butonul „Instalare”. În momentul primei instalări a unei aplicații Google, GBox se va descărca și instala automat. Odată instalat, toate celelalte aplicații Google vor fi disponibile pentru descărcare și utilizare ulterioare fără pași suplimentari. Astfel, utilizatorii au acces la o gamă largă de aplicații Google direct de pe AppGallery, într-un mod simplu și fără complicații.

Cum pot descărca aplicațiile Google Photos și Google Drive?

Pentru a descărca și utiliza Google Photos și Google Drive pe un telefon nova 10 Pro sau orice alt telefon Huawei, tot ce trebuie să faceți este să deschideți AppGallery și să introduceți numele aplicației dorite în bara de căutare. Apoi, pur și simplu apăsați butonul „Instalare” pentru a începe descărcarea și apoi „Deschidere” pentru a lansa aplicația după finalizarea procesului. Dacă este prima dată când instalați o aplicație care necesită GMS, va trebui să instalați și aplicația GBox, ceea ce este un proces simplu și necesar doar o singură dată.

Ce este AppGallery?

Pe platforma AppGallery, utilizatorii pot descărca cu ușurință aplicațiile preferate, beneficiind de o experiență optimă fără complicații.

AppGallery se remarcă prin nivelul înalt de securitate pe care îl oferă, devenind astfel una dintre cele mai sigure platforme de descărcare a aplicațiilor disponibile astăzi. Toate aplicațiile din AppGallery sunt supuse unui proces riguros de testare de către Huawei, astfel încât acestea să fie sigure și să funcționeze corespunzător. Mai mult, AppGallery beneficiază de propriul sistem de securitate și protecție, care include verificarea dezvoltatorului, procesul de autentificare în patru pași și protecție la descărcare și instalare. De asemenea, există un mecanism special care previne apariția funcționalităților periculoase în timpul executării aplicațiilor. Aceste măsuri de securitate îi ajută pe utilizatori să descarce și să utilizeze aplicațiile cu încredere.

AppGallery este magazinul oficial de aplicații al Huawei, oferind o gamă vastă de opțiuni pentru utilizatorii din întreaga lume. Cu peste 170 de țări și regiuni acoperite, această platformă devine una dintre cele mai mari din lume. Toate aplicațiile disponibile sunt supuse unui proces riguros de testare pentru a se asigura că oferă o experiență sigură și fiabilă utilizatorilor. Huawei a luat măsuri de securitate pentru a proteja utilizatorii aigurându-se că aceștia au acces la cele mai bune aplicații pentru dispozitivele lor.

Câteva informații despre GBox

GBox este o aplicație care creează un mediu virtual pentru telefoanele Huawei, astfel încât utilizatorii să poată folosi aplicații Google fără a avea nevoie de GMS. Acest lucru permite instalarea aplicațiilor Google direct din AppGallery, eliminând necesitatea descărcării și instalării manuale a acestora. În plus, această facilitare îmbunătățește semnificativ experiența utilizatorilor, întrucât toate aplicațiile preferate sunt acum mai ușor accesibile. În trecut, acest proces de instalare necesita pași suplimentari, însă acum, cu ajutorul GBox, utilizatorii pot instala rapid și ușor aplicații Google pe telefoanele Huawei.

Dacă aveți probleme în utilizarea GBox, puteți accesa site-ul oficial https://www.gboxlab.com/ pentru a obține ajutor și informații suplimentare.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun
(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun

Huawei vine în ajutorul tuturor celor care vor să-i surprindă pe cei apropiați cu cele mai surprinzătoare cadouri de Crăciun cu „Ghid de cumpărături pentru Crăciun”, ce cuprinde reduceri și promoții surprinzătoare.

(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă
(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Comandă acum și sărbătorește Crăciunul, împreună cu unele dintre cele mai performante telefoane, laptopuri și ceasuri inteligente de la HUAWEI

(P) HUAWEI WATCH GT 3 SE, cel mai nou smartwatch al companiei. Bateria ține două săptămâni
(P) HUAWEI WATCH GT 3 SE, cel mai nou smartwatch al companiei. Bateria ține două săptămâni

Huawei Consumer Business Group (BG) a prezentat astăzi cel mai nou smartwatch din seria WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 3 SE.

Recomandări
O locomotivă a lovit un vagon în Gara Galaţi. Patru persoane au fost rănite. Una dintre ele se află în stop cardio-respirator
O locomotivă a lovit un vagon în Gara Galaţi. Patru persoane au fost rănite. Una dintre ele se află în stop cardio-respirator

Un accident feroviar a avut loc, sâmbătă seară, în Gara Galaţi. O locomotivă a lovit violent un vagon de călători. Patru persoane au fost rănite, una dintre ele se află în stop cardio-respirator, iar un alt pasager este încarcerat.  

Putin anunță că Rusia a convenit cu Belarusul că va staţiona arme nucleare tactice pe teritoriul acestei țări
Putin anunță că Rusia a convenit cu Belarusul că va staţiona arme nucleare tactice pe teritoriul acestei țări

Rusia a convenit cu Belarusul că va staţiona arme nucleare tactice pe teritoriul acestei ţări, a declarat preşedintele Vladimir Putin.

Rusia se vrea o țară a războiului. Ce învață copiii la școală: ”Țară-mamă, dă-mi o armă, cheamă-mă să te slujesc!”
Rusia se vrea o țară a războiului. Ce învață copiii la școală: ”Țară-mamă, dă-mi o armă, cheamă-mă să te slujesc!”

Ucraina nu poate începe următoarea contraofensivă din cauza lipsei de arme, inclusiv echipamente grele și avioane de luptă, spune președintele Zelenski. Însă, comandantul armatei ucrainene spune că bătălia pentru Bahmut, în est, s-a stabilizat.