Vremea 21 aprilie 2019. Zonele în care sunt anunțate ploi cu tunete și fulgere


Ultimul update: Duminica 21 Aprilie 2019 10:38
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2019 07:18
Categorie: Vremea

Duminică avem o zi mai neplăcută. Se adună norii; o să plouă prin nord, centru şi la munte, iar după-prânz vin ceva ploi şi prin sud-estul ţării.

Maximele pleacă de la 12 grade pe litoral şi ajung la 23 de grade în vest şi sud-vest.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan găsim atmosferă schimbătoare. Ploile apar la apropierea serii; vor fi şi averse, cu tunete şi fulgere, iar vântul se menţine activ. Cel mai răcoare va fi în continuare la malul mării; în timp ce prin Bărăgan se ating în jur de 17 grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei vor fi înnorări frecvente, un pic de soare şi temperaturi comparabile cu cele de ieri. Pe seară şi la noapte se aşteaptă câteva reprize de ploaie şi aici.

În jumătatea nordică a Moldovei va domina atmosfera închisă, o să picure trecător, iar cel mai răcoare va fi prin Bucovina şi în zonele mai înalte.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş urmează o zi cam mohorâtă, cu ploi slabe, trecătoare şi temperaturi un pic mai scăzute decât ieri.

În schimb, în ţinuturile vestice se mai încălzeşte puţin şi o să avem vreme mai bună, soare cu nori şi câţiva stropi în vecinătatea munţilor. Maximele urcă până la 23 de grade.

În Transilvania, cerul se umple de nori, o să plouă din când în când, iar pe la munte apare lapoviţă. Temperaturile se menţin la valorile de ieri şi vor fi de la 13 grade în depresiuni, 17...18 grade în vestul provinciei.

În Oltenia găsim atmosfera cam mohorâtă, condiţii de ploaie slabă şi un pic de vânt. Temperaturile scad uşor faţă de ziua trecută şi se opresc pe la 18 în vestul provinciei.

Şi în ţinuturile sudice se face mai răcoare decât ieri. Apar ceva nori de ploaie, în special la începutul zilei, dar vom zări şi soarele din când în când.

Vremea în Bucureşti

În Bucureti avem atmosferă schimbătoare, înnorări frecvente şi vânt destul de insistent. Presiunea atmosferică mai coboară puţin, iar maximă se opreşte pe la 17 grade, o valoare normală pentru acest moment al anului.

Vremea la munte

La munte găsim vreme bună, în ansamblu, deşi în zona Meridionalilor sunt ceva nori de ploaie. Vântul va fi insistent şi în celelalte masive, iar temperaturile scad uşor faţă de sâmbătă.

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Luni domină atmosfera închisă. Vântul se înteţeşte peste tot şi va sufla mai tare în sudul Banatului şi pe crestele montane. Ploile apar prin nord, centru, sporadic şi în sudul țării, iar mâine-noapte o să plouă în vest şi sud-vest.

Marţi, prin nordul țării se înseninează, dar în celelate zone, norii persistă şi o să mai plouă din când în când, îndeosebi în vest şi sud-vest. Vântul rămâne destul de insistent, iar pe la munte mai vine ceva lapoviţă.

Miercuri se îndreaptă vremea. Soarele se arată peste tot şi doar prin nordul țării e posibil să cadă 2...3 stropi. Vântul mai agită un pic atmosfera, dar se încălzeşte în toată ţara, iar în Câmpia de Vest se ating 24 de grade.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Vremea 20 aprilie 2019. Temperaturile coboară şi la -4 grade iar la munte ninge
Vremea 20 aprilie 2019. Temperaturile coboară şi la -4 grade iar la munte ninge
VIDEO PROTVPLUS.RO
furtuna deasupra Capitalei
Capitala și mai multe județe, sub Cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelie
Hidrologii avertizează: cod portocaliu și cod galben de inundaţii în aproape toată țara
Vremea 20 mai 2019. Ploi în majoritatea zonelor. Temperaturile ajung până la 29 de grade
Vremea 19 mai 2019. Ploi, dar şi temperaturi care ajung la 30 de grade
Informare de ploi torențiale și grindină, în cea mai mare parte a țării. Până când durează
COD PORTOCALIU în Bacău. 16 județe, sub cod galben de ploi până duminică
Vremea Bucuresti
Prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în următoarele zile
Vremea 18 mai 2019. Regiunile în care temperaturile ajung la 27 de grade
Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vor fi ploi torențiale și vijelii
Cod galben de furtună pentru Bucureşti, până la 15:30. Zona cea mai afectată
Vremea se încălzește în toată țara, dar nu scăpăm de ploi, vineri. Prognoza meteo până luni
Ploi și temperaturi modeste în toată țara. Zona unde vineri vor fi 28 de grade