VIDEO.Romania, destinatie de turism pentru plaja topless. Care sunt atuurile litoralului de la noi

Dată publicare: 17-08-2011 18:23
Dată actualizare: 03-11-2012 09:27


Pe langa turul Ceausescu, turistele din strainatate mai au un motiv sa vina la noi in tara. Pot sta la plaja topless, fara teama ca vor fi amendate, asa cum se intampla in alte tari.

Nu e de mirare asadar ca multe tinere aleg litoralul romanesc, fericite ca se pot bronza in voie, fara sutien. Sa nu credeti ca mai sunt atente la calitatea serviciilor ori la algele care ajung pe nisip.

Lucia vine din Italia. S-a indragostit de locurile noastre, unde nici oamenii si nici preturile nu-i fac probleme.

"In Turcia, de exemplu, nu se poate face topless. Doar aici in Romania", spune Lucia.

Si colega ei, Rita, se simte bine aici.

"Chiar si pe faleza fetele fac topless, nu-i nici o problema. In schimb in Italia sunt putine plaje unde pot sa faci topless", sustine Rita.

Nu sunt singurele. Gabriela este studenta si a venit tocmai din Spania ca sa se bronzeze la noi.

Turistele din tari ca Norvegia, Rusia, Italia sau Spania prefera sa vina pe litoralul nostru unde pot face plaja topless fara nicio problema. Motivele sunt simple: fie la ele in tara este interzis si s-ar alege in orice moment cu o amenda de minim 100 de euro, fie trebuie sa aleaga plaje speciale.

In Italia se poate face plaja topless sau nud doar in cateva resorturi exclusiviste.

Aici amenzile sunt piperate. In Spania doar in Insulele Baleare sunt cateva bucati de nisip dedicate topless-ului, iar pe cele publice fetele sunt atentionate de paznici.

Si la turci plajele topless sunt interzise, iar in Polonia, Maroc si Tunisia sunt indicatoare care le anunta pe domnisoare sa nu renunte la sutien.

Si romancele nostre, care au petrecut sejururi pe alte plaje din Europa, au recunoscut ca, macar din acest punct de vedere, mai bine e la noi.

Autoritatile locale nu se gandesc la un proiect prin care sa interzica toplessul pe plajele noastre.


VIDEO PROTVPLUS.RO