VIDEO. Pestele zburator si OZN-urile aduse din Miami fac "banana" sa para banala pe litoral

Dată publicare: 16-08-2011 19:01
Dată actualizare: 06-11-2012 17:04


Bani sa ai si sa stai bine cu inima, pentru ca in rest nu ai cum sa te plictiseti. Pestele zburator, canapeaua si OZN-urile aduse din Miami si Monte Carlo i-au cucerit pe turisti.

Dispozitivele zboara peste valuri, la departare de mal. Acolo apa este adanca asa ca nu ar strica sa stiti sa inotati perfect.

Senzatia verii din Mamaia este Fly Fish, o banana zburatoare.

Fly Fish-ul este o ambarcatiune gonflabila foarte la moda in America. Are doar trei locuri si este trasa de un skyjet puternic la cel putin 150 de metri de mal, acolo unde apa are 5-6 metri adancime.

Pe litoralul nostru un zbor deasupra valurilor costa 50 de lei de persoana pentru 10 minute.

O alta "jucarie" imprumutata de pe plajele insorite din Monte Carlo este canapeaua. Ai nevoie de sange rece sa te asezi pe ea mai ales ca se invarte cu putere.

Si administratorii bazelor nautice din Venus s-au emancipat. Promoveza OZN-ul, adica un fel de colac zburator.

Si la capitolul skijet au aparut imbunatatiri. Un dispozitiv se numeste stand-up, tocmai pentru ca il poti manevra doar stand in picioare. Trebuie in schimb sa ai putere sa te ridici din apa in momentul in care motorul porneste.

Daca nu stati totusi prea bine cu inima, cea mai buna varianta ramane hidrobicicleta. Costa 20 de lei jumatatea de ora, iar plimbarea este lina si fara peripetii.

Tags: distractii,


VIDEO PROTVPLUS.RO