Statiunea din Maramures care atrage turisti din toata lumea. Pretul unei nopti de cazare in cabanele traditionale
In cazul, in care nu va dati, in vant dupa mare treceti pe lista de vacanta statiunile montane, dezvoltate in jurul lacurilor. De pilda Mogosa, aflata la 730 de metri altitudine in judetul Maramures.
Zona a inceput sa atraga inclusiv turisti straini dar, mai ales pasionati, de sporturi extreme. Statiunea montana Mogosa este frecventata tot anul. Vara pentru drumetii si inot, iarna pentru schi.
Atractia locului mai ales in zilele calduroase este lacul. In vecinatate oamenii si-au ridicat cabane de lemn dupa arhitectura caselor traditionale din Maramures. Daca vreti sa va cazati acolo o sa platiti intre 80 si 120 lei pe noapte.
Alegeri 2024
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
Turist din Canada: "Am ales locul acesta deoarece totul e pitoresc. Esti departe de civilizatie si te intorci la natura."
Zona Maramuresului, lacul Bodi e cel mai frumos loc, poti sa inoti e racoare si apa e rece, chiar daca suntem in mijlocul lunii iulie.
Apa rece de munte, chiar si la mijlocul lunii iulie, nu-i opreste pe turisti sa se scalde. Altii se plimba cu hidrobiciceletele ori hranesc ratuste.
Bucurestean: "Foarte frumos, ne place. Suntem cazati in alta parte, dar ne intoarcem maine sa mai stam doua zile aici. N-am stiut ca se poate face baie, dar maine venim cu costumele si stam doua zile aici."
Locul este bine cunoscut si iubitorilor de zbor cu parapanta. Se fac zboruri in tandem, alaturi de instructor, iar privelistea este incredibila, deasupra muntilor. In apropiere puteti sa vizitati rezervatia fosilifera Chiuzbaia, Lacul Albastru din Baia Sprie, ori Biserica de Lemn din Surdesti.