Cel mai înalt hotel din lume, inaugurat de chinezi. Apartamente de super-lux la 632 de metri

Dată publicare: 18-07-2021 16:40
Dată actualizare: 18-07-2021 20:26


Cel mai înalt hotel din lume, inaugurat de chinezi. Apartamente de super-lux la 632 de metri

Cel mai înalt hotel din lume a fost deschis de curând la Shanghai. J Hotel Shanghai Tower este hotelul situat la cea mai mare înălțime din lume, la ultimele etaje ale unui zgârie nori de 632 de metri.

 

Este cea mai mai înaltă clădire, astfel că, în consecință, este considerat hotelul situat la cea mai mare înălțime din lume.

J Hotel dispune de 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente. Există un serviciu de majordom personal 24/7, o piscină interioară, vizitatorii au la dispoziție articole de toaletă de la firme celebre, există căzi în formă de petală de magnolie, un spa luxos, cu accent pe tratamente Reiki, și seturi complete de ceai chinezesc în fiecare cameră, arată CNN.

Cel mai întins apartament din hotel are 380 de metri pătrați. Pe lângă dormitor, acesta include un salon, birou, bucătărie, zonă de fizioterapie și o cameră doar pentru îmbrăcare.

Reprezentanții hotelului nu au precizat însă și care sunt prețurile pentru asemenea servicii și dotări de lux, arată sursa citată.

Cea mai ieftină cameră constă însă echivalentul a 557 de dolari pe noapte, iar cea mai scumpă 10.5467 USD.

Hotelul reprezintă cea mai nouă tendință în zona serviciilor de turism din zonă, o concurență directă pentru Ritz Carlton din Hong Kong, care se mândrește cu cea mai mare piscină dintr-un hotel și barul situat la cea mai mare înălțime din lume.

În Dubai însă, Hotelul Gevora, de 356 metri, a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai înalt hotel din lume de către Guiness Book, în 2018.

Merită menționat că titlul de cel mai înalt hotel se referă de obicei la clădirile utilizate în întregime ca hoteluri, spre deosebire de hotelul J, care ocupă doar o secțiune superioară a turnului Shanghai.

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO