Un nou oras din Timis sarbatoreste “Ora Pamantului”. Ce au pregatit lugojenii

21-03-2013 13:47


ora pamantului Lugoj

Lugojul intra in febra pregatirilor pentru “Ora Pamantului”. In 23 martie, locuitorii orasului sunt invitati sa stinga toate luminile din casa, iar cu aceasta ocazie in oras va fi pregatit un program special.

Pentru prima data in istoria orasului Lugoj, iluminatul public si cel ornamental vor fi oprite pentru a marca “Ora Pamantului”. Pe langa aceasta actiune, in oras vor fi organizate mai multe evenimente cu aceasta ocazie.


Sambata, 23 martie, de la 18:30, biciclistii din oras se intalnesc in fata primariei, iar de la 19:00 vor pleca la plimbare prin lugoj. Biciclistii vor parcurge traseul: strada 1 Decembrie, pe Podul de Beton, pe Podul de Fier, pe Splaiul Corneliu Coposu, iar actiunea se va incheia pe platoul amfiteatrului de la Universitatea Dragan.


Dupa ce lugojenii vor termina turul orasului pe bicicleta, de la ora 20:00, pe un amfiteatru instalat in anfiteatrul in aer liber al universitatii, se vor proiecta mai multe imagini de la evenimentul “Lugojul Pedaleaza”.


Intre orele 20:30 si 21:30, atat timp cat Lugojul va fi in bezna, formatia Amprente va sustine un concert. Dupa acest eveniment, pe aceeasi scena, elevii de la Clubul Copiilor vor spune poezii in grai banatean si vor pune in scena piese de teatru comice.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO