Timisorenii vor sa faca o echipa de Liga I din doua de Liga a III-a

14-07-2012 17:20


antrenament recas

 Astăzi, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, a avut loc un patrulater la care au participat jucătorii din loturile echipelor AC Recaş şi Poli Timişoara.

 Fotbaliştii au fost împărţiţi în patru echipe şi s-au jucat două meciuri a câte 60 de minute. Din cei care s-au prezentat astăzi la stadion, se va tria un lot care va reprezenta Timişoara în liga secundă. Promotorii proiectului „ACS Poli”, Nicolae Robu şi Titu Bojin, au anunţat că noua echipă din Banat vrea să promoveze în Liga I, însă, cu câteva excepţii, Vali Velcea are acum la dispoziţie doar jucători care au jucat anul trecut în liga a treia, la ACS Recaş şi Poli II.
Cei care au jucat în „B” anul trecut pentru Poli sunt Zaluschi, Petcuţ, Fuchs, Poparadu, Dobricean, Dăruială şi Boştină. Pe lista excepţiilor mai pot fi trecuţi Zăgrean (împrumutat la Sibiu anul trecut) şi Daminuţă. Mera se mai află încă la Timişoara, dar este hotărât să semneze cu Gaz Metan Mediaş, imediat ce va fi declarat liber de contract.
S-a stabilit că echipa va fi antrenată de Vali Velcea, care îi va avea ca secunzi pe Cosmin Petruescu şi Adrian Stoicov. Nu se ştie însă cine va fi preşedintele clubului şi care vor fi ceilalţi membri ai staff-ului administrativ.

Primul meci s-a jucat între următoarele două formaţii:

Echipa 1:Amarinei – Dăruială, R. Iovan, Şeroni, Susso – Constantinescu, Rogozinaru, Artean, Szalkai – Boştină, Enciu.
Echipa 2: Iordache (Burtic) – Mânecan, Ştreangă, Dubei, Zele – Lupancu, R. Trandu, M. Stancu, Silaghi – S. Szekeli, Vântură.
Echipa 1 a câştigat cu 1-0, prin golul lui Enciu.

În al doilea meci, s-au confruntat următoarele două echipe:

Echipa 3: Dubou – Opriş, Mera, Miculescu, C. Toma – Moroşan, Zaluschi, Chiroiu, Nanu – Magdaş, Andronic.
Echipa 4: Ostafie – Vucea, Petcuţ, Daminuţă, Aldea – Fuchs, Poparadu, Dobricean, Damian (Şchiopu) – Ciobanu, Zăgrean.
Echipa 3 a câştigat cu 3-2. Au marcat: Andronic, Moroşan, Mera / Daminuţă, Fuchs.

Sursa: Pro TV

Tags: poli, acs recas,

VIDEO PROTVPLUS.RO