Timisorenii nu s-au inghesuit sa plateasca taxele din prima zi. Pana cand se acorda reducerea de 10%

Ultima actualizare: 16-01-2014 07:09
plata taxe

 Desi in mai judete din tara oamenii s-au inghesuit sa plateasca taxele si impozitele inca din prima zi, la Timisoara situatia a fost diferita. Nu s-au format cozi, au fost deschise sase ghisee, astfel ca plata darilor locale a decurs normal.

 Programul casieriilor Directiei Fiscale a inceput de la ora 08:30. Zecile de timisoreni care au venit in prima zi sa isi plateasca taxele si-au luat bilet de ordine si au asteptat linistiti pana le-a venit randul la ghiseu.

O pensionara care a venit sa isi plateasca taxa a declarat ca prefera sa scape de datorii din prima zi: “E mai bine sa vin din prima zi, scap de datorii. Asa fac de multi ani”.

De asemenea, cei care se aflau in aceasta dimineata la ghiseele institutiei au spus ca nu au incercat pana acum sa plateasca online darile locale, chiar daca au aceasta posibilitate. “Am venit la sediul fiscului pentru ca mai facem miscare. Pe internet nu am incercat niciodata, e mai complicat”, a spus un timisorean.

Persoanele care platesc taxele si impozitele locale pe intreg anul 2014, pana in 31 martie, beneficiaza de o reducere de 10%.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO