Sute de persoane nevoiase din Timisoara au primit pachete de sarbatori. Ce contin acestea

23-12-2013 14:15


pachete ajutoare

Familiile nevoiase din Timisoara au un motiv in plus sa zambeasca de Craciun. Peste 400 de persoane au primit in aceasta dupa amiaza pachete de Craciun, astfel incat masa de sarbatori sa fie cat mai imbelsugata.

Pachetele s-au impartit astazi intre orele 12:00 si 14:00, iar oamenii sarmani au primit prajituri, cozonaci, suc si paine. De asemenea, nevoiasii au primit si o masa calda, pe care au preferat sa o ia la pachet.

Rodica Cojan, directorul Cantinei de Ajutor Social: “Anul acesta am pregatit 479 de pachete, pentru beneficiarii nostri. Un pachet are o valoare de 47 de lei, iar in cursul zilei de maine vor primi hrana specifica de Craciun, insemnand preparate de porc, carnati, cartabosi, toba. Deci tot ce se pune pe masa unui bun crestin. Pentru cei care nu isi permit aproape absolut nimic. Noi ne bucuram ca am putut si anul acesta sa ii ajutam”.

Familiile cu o situatie materiala precara vor primi portii de mancare calda si de Revelion. Distribuirea hranei se va face in data de 31 decembrie, intre orele 12:00 si 14:00

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO