Sute de locuri la universitatile din Timisoara pentru sesiunea de toamna. Cand incep admiterile


Ultimul update: Vineri 06 Septembrie 2013 07:07
Data publicarii: Marti 03 Septembrie 2013 15:17
Categorie: Timiș
deschidere universitatea de vest timisoara

 Diploma de Bacalaureat a inceput sa devina un lux pentru elevii din Timis. Dupa trei ani cu rezultate dezastruoase la examenul maturitatii, cele mai afectate par sa fie universitatile care au scos in sesiunea de toamna sute de locuri la buget.

 La Universitatea Politehnica din Timisoara, admiterea incepe de miercuri, 4 septembrie. “Avem aproximativ 320 de locuri libere la buget”, a declarat prorectorul Mircea Popa pentru StirileProTV. Pe langa acestea, mai sunt disponibile mai mult de 500 de locuri cu taxa, pentru cei care au reusit sa ia examenul de bacalaureat si vor sa devina ingineri.

Pentru tinerii care doresc sa studieze la Universitatea de Vest, exista 200 de locuri bugetate si peste 1.000 cu taxa. Prima facultate din cadrul acestei universitati care incepe sesiunea de admitere este Facultatea de Fizica. Inscrierile incep miercuri, 4 spetembrie. Pentru restul specializarilor, admiterea incepe din 9 septembrie si tine pana in 22 septembrie.

Si la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara au mai ramas aproximativ de 500 de locuri libere, atat la buget, cat si la taxa.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO