Succes peste noapte. Nane a lansat un videoclip ce a fost urmarit de peste o suta de mii de persoane

14-02-2013 12:40


videoclip Nane

 Mai multe versuri scrise intr-o perioada din viata cand nu toate lucrurile sunt roz , pot fi ascultate de sute de mii de romani. Este vorba de piesa „Noi Doi”, interpretata de Nane.

 Tanarul, student in Timisoara, a lansat aseara videoclipul piesei „Noi Doi”, care a fost realizat in colaborare cu George Hora. In mai putin de 12 ore de cand a fost facut public, videoclipul a depasit o suta de mii de vizualizari, iar piesa a strans deja peste doua milioane si jumatate de ascultari.

Piesa a fost scrisa intr-un moment in care viata tanarului artist suferea destule modificari. S-a mutat dintr-un oras mic, Orsova, intr-altul foarte mare, in care cunostea foarte putine persoane si parca totul era impotriva lui.

Cand am scris primele versuri din melodie, stateam la demisolul unui camin, nici nu o pot numi camera de camin. O mizerie, era in primul meu an de facultate. Nu scrisesem decat ceea ce, recent, a devenit a doua strofa din piesa Noi Doi. Eram singur in oras si locuiam intr-un loc care ma deprima oribil. Asta nu m-a impiedicat sa fac muzica si sa ma joc cu cuvintele. Am descris sentimentele pe care le-am trait, cred ca e tot ce stiu sa fac”, marturiseste Nane.

Marturisiri din timpul filmarilor 
Videoclipul a fost realizat de Ionut Trandafir si George Hora, cel din urma fiind si artistul cu care a colaborat Nane pentru refrenul piesei. Au avut de ales dintre mai multe idei, insa una a fost castigatoare: cea in care Nadia, o tanara din Bucuresti, trebuia sa joace rolul iubitei. „Nici nu am cautat fete special pentru videoclip, am cautat-o direct pe Nadia. S-a dovedit a fi perfecta pentru ceea ce cautam eu, mai ales ca ne asemanam foarte tare”, povesteste tanarul.

Durata filmarilor s-a intins pe mai bine de 20 de ore. Au filmat fiecare cadru posibil, pentru a realiza intr-un final, ca sunt prea multe imagini. Totusi au avut de unde alege si au selectat cele mai bune cadre, pentru un videoclip urmarit in 12 ore, de peste o suta de mii de persoane, doar pe internet.

Am fost foarte relaxati cu totii. Fiecare dintre cei prezenti, a avut un rol important, fiecare a contribuit la ceea ce se vede in produsul final. Lipsa oricaruia dintre ei, ar fi dus la un alt rezultat: nu ar fi iesit atat de marfa. La un moment eram atat de obositi, incat atunci cand eram pe ultima suta de metri, radeam intr-una. George filma ultimele cadre cu perechea lui, iar noi ne vedeam, efectiv, in spate, ca radeam. Sa nu mai zic ca stricam toata starea piesei, toata melancolia din ea”, a incheiat Nane.

Mai jos, poti vedea o GALERIE FOTO din timpul filmarilor

Sursa: Pro TV

Tags: nane, videoclip,

VIDEO PROTVPLUS.RO