Planifica-ti nunta intr-o zi: gaseste in timp record tot ce ai nevoie pentru o zi de poveste (P)

targ de nunti dalisis, timisoara

Intr-o singura zi, iti poti organiza intreaga nunta, la Targul organizat de Dalisis.

Cel mai renumit Targ de nunta din zona de Vest a tarii, cu o traditie de peste opt ani, ajunge la a 15-a editie sub denumirea “Planifica-ti nunta intr-o zi!”.

La fel ca in fiecare an, incepand din 2003, Dalisis te invita sa intri in atmosfera pregatirilor de nunta.

88 de expozanti s-au pregatit sa te intampine cu oferte inedite, care iti vor transforma ziua cea mare intr-una de basm. Cu totii te asteapta intre 22 si 22 ianuarie, la Casa Tineretului. Daca ai nevoie de ajutorul unui profesionist, la targ vei gasi firme care au stat in spatele celor mai elegante nunti organizate vreodata.

Meniul pentru ziua cea mare il poti alege tot la Targul organizat de Dalisis, cand reprezentantii celor mai cunoscute restaurante si hoteluri din Timisoara vin sa iti prezinte meniuri traditionale si nonconformiste, asa incat sa ai de unde alege combinatiile care ii incante pe nuntasii tai. Nu vor lipsi nici cofetariile, care isi vor etala cele mai delicioase si spectaculoase torturi de nunta. Iar tot la targ gasesti si barman care vor pregati cocktailuri ametitoare pentru tine si nuntasii tai.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Pentru ca aranjamentele florale nu au cum sa lipseasca intr-o asemenea zi, la Targul organizat la Casa Tineretului in acest weekend ii gasesti si pe cei care stiu toate secretele universului florilor. Te vor ajuta sa alegi culori speciale, care sa transforme sala in care va avea loc petrecerea in una de mare fast.

Iar daca vrei o petrecere cu adevarat spectaculoasa, gasesti la targ si firme specializate in organizarea unor jocuri de artificii care vor face din noaptea nuntii tale una de neuitat.

Daca dupa ce, in doar cateva ore, ati gasit rochia de mireasa, costumul de mire, modelul de invitatii, restaurantul, muzica, decoratiunile, salonul de infrumusetare, fotograful si cameramanul care sa va asigure o zi de basm, vreti sa va alegeti si destinatia pentru luna de miere, firme de turism va asteapta la Targul de nunti cu oferte pentru cea mai frumoasa vacanta a voastra, ca sot si sotie.

In acest maraton al organizarii de nunti, iti poti gasi tot intr-o singura zi, si cea mai buna destinatie pentru luna de miere.


Lista completa a expozantilor o gasesti pe www.targdenunta.ro.

Pe reprezentantii acestora ii poti intalni si le poti pune toate intrebarile tale la Casa Tineretului, vineri intre orele 13.00-20.00, sambata intre orele 10.00-20.00 si duminica intre orele 10.00-18.00. Organizator DALISIS.

Imagineaza-ti ziua nuntii tale la Targul de Nunta Dalisis 2012! Beneficiaza de ofertele promotionale din cadrul targului si nu pierde prima expunere a colectiilor pentru rochii de mireasa! Nu uita: Aici s-a nascut targul de nunti, in Timisoara!
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Planifica-ti nunta intr-o zi: alege-i in timp record pe cei care iti imortalizeaza ziua cea mare (P)
Planifica-ti nunta intr-o zi: alege-i in timp record pe cei care iti imortalizeaza ziua cea mare (P)

La Timisoara, intr-o singura zi, iti poti planifica intreaga nunta.
 

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.