Peste 150 de membri PNL si PC din Timisoara au plecat azi-noapte spre protestele din Bucuresti

19-01-2012 09:44


Azi-noapte, in fata sediului PNL din Timisoara s-au strans cateva zeci de membri ai partidului pregatiti sa se indrepte spre capitala. Scopul lor este sa protesteze in Bucuresti, fara violenta.

Cu autocare, masini personale sau cu trenul, peste 150 de persoane au plecat, hotarate sa se alature manifestantilor din Bucuresti. Majoritatea sunt studenti. “Mitingul nostru se va desfasura in jurul Arcului de Triumf. Este primul protest organizat al partidului PNL”, a declarat Liviu Cocean, presedintele tinerilor liberali.

Nemultumirile care vor fi scandate acolo sunt diverse, spun tinerii liberali. “Timp de cateva ore in drum spre Bucuresti vom avea timp sa exersam lozinci, pentru ca oricum lucrurile ce ne deranjeaza sunt multe”, a declarat unul dintre protestatari.

Cei care au plecat azi-noapte spre capitala spun ca vor protesta fara violenta. “O sa folosim capul cand protestam, nu caramizi, nu vreun obiect dur. Lumea s-a bucurat ca am organizat acest eveniment, sunt alaturi de noi, alaturi de colegii de la Bucuresti”, a declarat Grigore Grigororiu, membru PNL.

Pentru studentii liberali, conditia de participare este sa aiba toate examenele luate. “Avem nevoie de tineri destepti, nu sa ii luam de la examene. Cei care au examenele luate pot sa vina la protest, cei care nu, sa stea acasa sa invete”, a adaugat Grigore Grigoroiu.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO