Tanarul care a cazut din cladirea Universitatii Politehnica a fost identificat de politisti

20-06-2013 15:37


politehnica timisoara

Tanarul care joi dupa-amiaza a cazut de pe cladirea Universitatii Politehnica a fost identificat de politisti. Oamenii legii nu au stabilit inca daca baiatul s-a sinucis sau a cazut accidental de la inaltime.

UPDATE Pana se vor stabili aceste detalii importante in ancheta, politistii au reusit sa identifice victima. Este vorba despre un tanar de 25 de ani din Timisoara. Nu se stie inca daca era student la Politehnica. parintii sai au fost anuntati de tragedie. Urmeaza ca medicii legisti sa Efectueze autopsia cadavrului.

______________________________________
Tragedia s-a petrecut joi dupa-amiaza. Un martor a sunat la 112 si a anuntat ca un barbat a cazut in gol de pe acoperisul cladirii in care functioneaza Universitatea Politehnica.

Politistii si un echipaj de la Ambulanta au ajuns imediat la fata locului. Victima, un barbat care avea o varsta de aproximativ 25-30 de ani a fost preluata de medici si dusa de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara. Pentru ca era in stare extrem de grava, s-a stins sub eforturile medicilor de a-l resuscita.

Politistii nu au stabilit identitatea barbatului, intrucat acesta nu avea nici un act de identitate asupra sa. Nu se stie deocamdata nici daca a cazut accidental de pe cladire sau daca a fost un act de sinucidere. Oamenii legii continua cercetarile in acest caz.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO