Linia de autobuze 22 isi prelungeste traseul. Cum poti ajunge din cartierul Fabric in Calea Sagului

15-04-2013 11:51


ratt

Nemultumirile timisorenilor din cartierul Fabric si Calea Sagului au fost ascultate. Odata cu lucrarile la subpasajul Michelangelo, ei nu mai aveau cum sa ajunga de la un capat al orasului, in celalalt, pentru ca traseul Expres 8 a fost modificat.

Astfel, Regia Autonoma de Transport Timisoara a anuntat ca va prelungi linia de autobuze 22, pentru ca timisorenii din Fabric sa fie mai aproape de linia 33, care circula spre Calea Sagului.

Noul traseu al liniei 22 este urmatorul: bucla strada Torac – strada Campului – strada Iosif Vulcan – strada Andrei Saguna – strada Baba Dochia – strada Iepurelui – strada J.H. Pestalozzi – splaiul Nistrului – bulevardul Revolutiei din 1989 – bulevardul I.C. Bratianu – strada Michelangelo – bulevardul Vasile Parvan – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul I.C. Bratianu – bulevardul Revolutiei din 1989 – strada J.H. Pestalozzi – strada Iepurelui – strada Baba Dochia – strada Iosif Vulcan – strada Campului – bucla strada Torac.

In urma modificarilor, statia Hector a fost desfiintata, iar statia Nicu Filipescu, in directia spre strada Pestalozzi, a fost inlocuita cu statia de pe Bulevardul Revloutiei din 1989.

Noile statii in care vor opri autobuzele de pe linia 22 sunt: statia Hotel Continental (statie comuna cu Expres 2); statia Piata Leonardo Da Vinci (statie comuna cu Expres 7); statia Universitatea de Vest (statie comuna cu Expres 3 si troleibuz 19) – statia Mitropolit Andrei Saguna (statie de transbordare si comuna cu Expres 7 si troleibuzul 19) – statia I.C. Bratianu (statie comuna cu Expres 7 si troleibuzul 19) – statia Prefectura, la intersectia bulevardul Revolutiei din 1989 cu bulevardul C.D. Loga.

Astfel, timisorenii din cartierul Fabric pot veni cu linia de autobuze 22 pana in statia Mitropolit Andrei Saguna, iar din apropiere pot lua linia de Expres 33 sau linia de autobuze 33, pentru a ajunge in Calea Sagului.

Modificarile traseului sunt valabile de astazi, iar orarul fiecarui autobuz este afisat in statiile mijloacelor de transport in comun.
 

Subpasajul Michelangelo creeaza nemultumiri in randul locuitorilor din cartierul Fabric. Afla de ce

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO