“Toate-s la fel”, va rasuna in acest weekend la Timisoara. Ce petreceri sunt la sfarsit de saptamana

12-04-2013 16:01


parazitii

A iesit soarele, iar odata cu acesta, au venit si petrecerile incendiare, cu invitati speciali. In acest sfarsit de saptamana, Timisoara este gazda unor evenimente cu invitati speciali.

Vineri, in Heaven Studio, vine formatia Parazitii, una dintre cele mai vechi formatii de hip-hop din Romania. Ultimul album lansat de Parazitii a fost in 2010, insa de atunci au lansat mai multe piese, printre care si hit-ul “Toate-s la fel”. Acesta din urma s-a bucurat de un adevarat succes, a strans aproape opt milioane de vizualizari pe internet, dar a starnit si multe controverse in randul… doamnelor. Acestia vor concerta dupa miezul noptii, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.


In Club Setup, invitatii serii vin tocmai din Marea Britanie. Este vorba de Deadly Hunta si Irie Warriors, care promit un show reggae de neuitat pentru fanii timisoreni. Intrarea in club costa 20 de lei. In Fratelli, invitat special este Mr. Pete a.k.a. Panos Galinas, care va pune cele mai noi hituri din muzica electronica.


Sambata, la numai o zi dupa concertul celor de la Parazitii, vine Anastasia Sandu. Artista este invitata unei petreceri cu animatoare si muzica buna.


Seara de sambata este dedicata muzicii electronice romanesti, in Club Setup. Suie Paparude, in formula Michi, Dobrica si MC Bean, sunt gata sa agite publicul si sa le ofere un concert live unic, “cu suflet si atitudine”.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO