Subpasajul Michelangelo creeaza nemultumiri in randul locuitorilor din cartierul Fabric. Afla de ce

11-04-2013 16:07


ratt

Lucrarile la subpasajul Michelangelo nu sunt pe placul tuturor timisorenilor. Asta pentru ca administratia locala si RATT nu au gasit pana acum o solutie prin care mijloacele de transport in comun sa aiba un traseu asemanator cu cel de dinainte.

Ceea ce ii nemultumeste pe timisorenii care locuiesc in cartierul Fabric este ca nu mai pot ajunge cu o linie directa in Calea Sagului. Ei pot lua Expres 22 pana la Posta Mare, apoi sunt nevoiti sa mearga pe jos pana la Catedrala Mitropolitana, de unde sa ia Expres 33 sau autobuzul 33.


De asemenea si pentru sens invers, locuitorii din zona Calea Sagului nu pot ajunge cu o linie directa pana in cartierul Fabric. Ultima statie a autobuzului Expres 33 este la Catedrala.


Eu nu vreau sa ajung din Sagului in centrul orasului, pentru asta exista deja linia 33 si nu era absolut deloc necesar ca Express 8, care vine din Calea Sagului, sa opreasca la Catedrala. Pentru 90% dintre calatorii care mergeau cu E8 era important sa ajunga unde in momentul de fata nu exista nicio legatura facuta cu cap. In felul acesta nu se incurajeaza deloc folosirea mijloacelor de transport in comun”, a scris Bianca Popa, o timisoreanca, pe pagina de facebook a primarului Nicolae Robu.


Practic, acum, cine vrea sa ajunga din Calea Sagului, in zona Fabric, trebuie sa schimbe doua mijloace de transport in comun si sa mearga mai mult de zece minute pe jos intre cele doua statii. Un traseu care inainte era realizat in 20 de minute, acum se poate face chiar si intr-o ora, daca traficul este intens.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO