Muzicienii timisoreni se unesc pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer. Cum te poti implica si tu

12-04-2013 16:17


Jazz

 Copiii bolnavi de cancer au multe motive sa zambeasca in acest sfarsit de saptamana. Mai multi muzicieni din Timisoara organizeaza un concert pentru a sprijini asociatia, care zi de zi este alaturi de ei si ii ajuta sa treaca peste clipele grele.

 Mirela Iacob, o cunoscuta cantareata de jazz, va canta in fata publicului timisorean pentru a sprijini copiii bolnavi de cancer. Impreuna cu mai multi artisti locali, ea organizeaza un concert caritabil, iar toti bani stransi in urma evenimentului vor merge catre Asociatia “Little People”. Aceasta din urma incearca sa aduca zambete pe fetele copiilor, care se pregatesc pentru terapie, pentru operatii sau care isi petrec zilele pe patul de spital.

“In fiecare an, Mirela organizeaza un concert de ziua ei. Cel din acest an este unul caritabil, menit sa ii sprijine pe copiii bolnavi de cancer. Banii din biletele de intrare si din donatii vor merge catre un program zilnic de suport psihosocial al Asociatiei Little People, prin care incercam sa ajutam copiii sa se acomodeze cu boala, prin terapie si prin diferite jocuri”, a declarat Amalia Kuglis, membra a Asociatiei “Little People”.

Evenimentul va avea loc duminica, 14 aprilie, de la ora 19:00, in sala de concerte a Colegiului National “Ion Vidu”. Pe langa Mirela Iacob, pe scena vor mai urca Teo Milea la pian, Horea Crisovan, Zsolt Szabo, Ion Dorobantu, , Sorina Savii, Teo Pop, Lucian Nagy, Petre Ionutescu, Vali Potra, Bogdan Nagy si Joe Gaspar.

Pretul unui bilet de intrare este 25 de lei. De asemenea, persoanele care vor sa intinda o mana de ajutor micutilor bolnavi de cancer, pot face donatii in contul IBAN RO61 INGB 0000 9999 0229 7840, cu specificatia “Concert”. Banii stransi vor fi folositi pentru a achizitiona echipament medical si medicamente necesare copiilor afectati de aceasta boala.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO