Inmormantarea unui membru al clanului Carpaci a dat peste cap traficul din Timisoara

21-08-2012 14:53


 Raposatul este Gheorghe Carpaci, un membru al celebrului clan cu acelasi nume care a pus stapanire pe cladirile istorice din centrul orasului.

 Gheorghe Carpaci avea doar 27 de ani dar a lasat in urma sa o sotie indurerata si doi copii. Obezitatea a fost cea care i-a creat mai multe probleme de sanatate, care in cele din urma l-au raspus. Intrucat s-a stabilit de mai multa vreme la Frankfurt, in Germania, raposatul a fost adus de rudele sale in tara pentru a fi inmormantat in pamant romanesc.

Pentru ca avea o greutate de peste 200 de kilograme, familia a comandat un sicriu special pentru inmormantare. Cortegiul funerar la care au participat zeci de persoane a strabatut strazile din oras pana la Cimitirul din Calea Buziasului.

Coroanele imense, inalte de cativa metri au fost incarcate in doua camioane si mai multe echipaje de politisti au dirijat circulatia. Membrii familiei nu s-au dezmintit nici la inmormantare. Au fost imbracati la patru ace, asa cum au facut-o si la evenimentele fericite la care au participat in aceasta vara.

Nu au lipsit nici bodyguarzii care au asigurat paza pe tot traseul parcurs de cortegiul funerar, astfel incat sa nu se inregistreze nici un incident.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO