Clientii Pietei de Gros vor putea afla on-line preturile produselor din Timisoara si Szeged

Ultima actualizare: 06-11-2012 08:48
piata de gros timisoara

Piata de Gros din Timisoara impreuna cu cea din Szeged si-au “unit fortele” printr-un proiect european de un million de euro si se modernizeaza. Clientii vor afla in timp real preturile produselor agro-alimentare din cele doua orase.

O noua hala de depozitare a fructelor si legumelor pentru producatori, sistem de afisaj digital si sistem de securizare a accesului in Piata de Gros din Timisoara. De toate acestea vor beneficia atat clientii cat si producatorii.

Veti fi astfel in permanenta la curent cu preturile produselor agro-alimentare practicate in cele doua Piete de Gros, din Timisoara respectiv Szeged, atat printr-un sistem de afisaj digital cat si prin intermediul unui site web.

Pentru un mai bun control, se va crea si un sistem de securizare a accesului in Piata de Gros. Comerciantii vor avea carduri de acces prin care se va controla fluxul de intrare si iesire a tuturor masinilor. In hale vor fi instalate camere video pentru supravegherea depozitelor si a marfii.

Obiectivul acestui proiect vizeaza atragerea oamenilor de afaceri din tara vecina si crearea unei infrastructuri de informare comuna intre Timisoara si Szeged.

Proiectul se deruleaza in perioada 1 mai 2011 – 31 octombrie 2012, Municipiul Timisoara fiind Lider de Proiect, iar orasul Szeged, Partener de Proiect. Bugetul total al proiectului „Sistem Agro - Logistic Regional Integrat” este de peste un million de euro, din care valoarea contributiei europene este de aproape 950.000 de euro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO