Bilantul iernii: peste 70 de strazi din Timisoara vor intra in reparatii din cauza gropilor aparute

03-04-2013 14:45


Asfaltare in Bucuresti

 Peste 70 de strazi din Timisoara intra in amplu proces de... „carpire”. Temperaturile scazute din sezonul rece au facut ca strazile din oras sa fie pline de gropi, iar soferii intampina multe probleme in trafic din cauza acestei situatii.

 Conform reprezentantilor Primariei Timisoara, 76 de strazi din oras vor intra in reparatii numai in luna aprilie, iar de lucrari se vor ocupa patru firme. Acestea spun ca vor incepe imediat ce conditiile meteo vor fi favorabile. Exceptie face o strada din Timisoara, unde, in urma cu doua zile, pe vreme de lapovita, cativa muncitori lucrau de zor la peticirea gropilor.

Vremea rea nu ii tine pe muncitori in loc. In timp ce afara era lapovita, ei astupau gropile. FOTO

Printre cele 76 de strazi care vor intra in reparatii se numara si arterele principale ale orasului care sunt foarte circulate, precum Calea Sagului, Calea Circumvalatiunii, Calea Bogdanestilor, strada Cluj, Bulevardul 16 Decembrie, strada Take Ionescu sau Bulevardul Cetatii.

Traficul nu va fi oprit, insa soferii vor trebui sa ii ocoleasca de fiecare data pe muncitorii care astupa gropile. De asemenea, pe alte sapte strazi, muncitorii vor lucra la intretinerea si repararea trotuarelor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO