Balet pe gheata la Timisoara. O trupa de balet va pune in scena spectacolul “Spargatorul de Nuci”

Ultima actualizare: 13-01-2013 07:14
balet pe gheta

Cea mai faimoasa formatie de balet pe gheata vine la Timisoara. Spectacolul inedit de balet va avea loc pe 15 ianuarie si va fi pus in scena de doua ori: o data de la ora 18:00 si a doua oara de la 21:00.

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Saint Petersburg va sustine luni, 15 ianuarie un spectacol inedit la Sala Olimpia din Timisoara. Balerinii formatiei vor insufleti capodopera baletului rus “Spargatorul de Nuci”, o reprezentatie pe o scena facuta din gheata adevarata.


Povestea debuteaza cu atmosfera din Ajun de Craciun, cu neastamparul copiilor care-si asteapta cadourile si competitia pentru cel mai frumos cadou, care lasa apoi loc unui vis tesut de imaginatia Clarei, invinsa de fratele sau. Intre realitate si vis, camera incepe sa creasca, papusile prin viata, iar soldateii marsaluiesc si resping vitejeste armata soarecilor”, a declarat Camelia Urcan, PR-ul evenimentului.


Luni, la sala Olimpia, va fi montata gheata care va deveni o scena pentru balerinii rusi. Tot atunci sunt asteptati la Timisoara si membrii formatiei.


Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Saint Petersburg este prima formative care a reusit sa pune in scena spectacole care imbina baletul artistic cu patinajul pe gheata. Acesta este considerat “bijuteria Rusiei”
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO