Actiune fara precedent impotriva rromilor. O asociatie ofera bani pentru “sterilizarea tigancilor”

09-01-2013 13:55


tigani

O asociatie din Timisoara ofera 300 de lei pentru fiecare femeie de etnie rroma din zona de vest a tarii, care isi va face o operatie de sterilizare in 2013. “Oferta este cat se poate de serioasa”, spun membrii asociatiei, pe site-ul lor.

Initiatorul acestei campanii este un om de afaceri, membru al asociatiei <<Nationalistii Autonomi din Timisoara>>. Barbatul spune ca acest demers pe care il pune in aplicare vine dupa ce fiul sau a fost batut in plina strada de catre persoane de etnie rroma, iar autoritatile nu au gasit niciun vinovat.

Ideea apartine unui sponsor particular, care doreste sa ramana anonim. Unul dintre copiii sai a fost desfigurat de o banda de tigani pentru ca nu s-a lasat talharit. La randul sau, a fost terorizat ani de zile de mafia imobiliara tiganeasca sa cedeze locuinta la pret mic. A hotarat sa ia atitudine si sa faca ceva pentru ca macar nepotii lui sa nu ajunga mutilati sau in cosciug ca urmare a bandelor de minoritari protejati”, a declarat unul dintre membrii asociatiei, pentru stirileprotv.ro/vest.

Femeile de etnie rroma care vor de bunavoie sa fie sterilizate in 2013, trebuie sa ii contacteze pe membrii asociatiei prin e-mail si sa le trimita un act doveditor prin care sa demonstreze ca nu mai sunt fertile. Ei le vor plati cate 300 de lei, atat cat costa o operatie de sterilizare. “Am contribuit si noi dupa posibilitati. Fiecare dintre noi, cu un minimum de 300 de lei. Consideram ca fondurile vor fi mai mari decat solicitarile de recompensa”, a spus membrul asociatiei.

Prin aceasta campanie, membrii asociatiei vor sa combata faptele antisociale pe care persoanele din aceasta etnie le creeaza. “Copiii lor, de la cele mai fragede varste, devin membri ai retelelor infractionale tiganesti unde isi desfasoara intreaga ”, a incheiat membrul asociatiei <<Nationalistii Autonomi din Timisoara>>.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO