VIDEO. Cea mai spectaculoasa runda din meciul Bute - Grachev. Cine va fi URMATORUL adversar

04-11-2012 06:13


Lucian Bute a suferit din greu in primele runde ale meciului sau cu Denis Grachev. Revenirea la stilul spectaculos cu care si-a obisnuit fanii a venit in runda a 11-a.

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat, duminica dimineata, ca Lucian Bute a avut un meci foarte dificil cu Denis Gracev, dar in care a reusit sa-si arate valoarea.

''Lumea se asteapta numai la meciuri usoare. Modul in care a aratat meciul i-a folosit lui Lucian, el a incasat lovituri. El a putut sa-si recapete increderea in el. Meciul a fost greu, muncit, dar Lucian si-a aratat valoarea in fata unui boxer versatil, periculos, care vine din strada, a luat coate, picioare si nu a cazut. Presiunea pe umerii lui Lucian a fost enorma. Slava Domnului ca s-a terminat cu bine'', a declarat Obreja la Money.ro.

El a precizat ca revansa cu britanicul Carl Froch urmeaza sa aiba loc cel mai probabil in martie 2013, contractul intre cele doua parti fiind semnat.

Pugilistul Lucian Bute l-a invins la puncte pe rusul Denis Gracev, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a devenit astfel detinator al centurii NABF la categoria semigrea.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.

 

Tags: lucian bute,

VIDEO PROTVPLUS.RO