Suma uriașă investită de NBA pentru campusul Disney. Ce trebuie să fază zilnic jucătorii

Ultima actualizare: 14-08-2020 17:35
Suma uriașă investită de NBA pentru campusul Disney. Ce trebuie să fază zilnic jucătorii
Facebook/NBA

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a investit 170 de milioane de dolari pentru reluarea campionatului întrerupt la 11 martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Campionatul NBA s-a reluat, pe 30 iulie, într-un mediu protejat, fără spectatori, la Disney World, Orlando, Florida.

170 de milioane de dolari pentru campusul Disney

 

Suma de 170 de milioane de dolari a fost cheltuită pentru cazarea celor 346 de baschetbaliști în cele trei resorturi Disney, pentru mâncare și entertainment, dar și pentru testele zilnice la care sportivii au fost supuși de la intrarea în campus.

Potrivit presei americane, este vorba de sute de teste care se fac zilnic și care sunt trimise la BioReference Labs, din Melbourne, Florida.

Jucătorii au primit permisiunea de a avea invitați în campus

 

După mai bine de o lună de când sunt închiși în campusul Disney, jucătorii au fost anunțați, miercuri, că pot să invite membri ai familiei sau prieteni foarte apropiați în campus, în pauza dintre sezonul regular și play-off.

"Nu au voie să intre în campus parteneri de afaceri sau cunoștințe sau vreo persoană pe care jucătorul nu a cunoscut-o personal sau cu care a avut interacțiuni limitate, cum ar fi cele din social media, se arată în nota primită de jucători", scrie CNN.

Fiecare echipă are dreptul să primească 17 invitați, care pot sosi pe data de 24 august.

Meciurile din play-off


Meciurile din sezonul regulat, opt rămase pentru fiecare echipă, au început cu întâlnirea Utah Jazz - New Orleans Pelicans, scor 106-104.

Derbiul Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers a fost câştigat de prima echipă, cu 103-101.

Înainte de începerea celor două jocuri, jucătorii şi antrenorii de la fiecare echipă, precum şi arbitrii au îngenuncheat pentru a protesta împotriva nedreptăţilor rasiale, ca urmare a mişcării Black Lives Matter.

Play-off-ul NBA va începe la 17 august, iar finala se va desfăşura începând cu 30 septembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO