Anca Bucur scrie istorie. A castigat pentru a 3-a oara locul I la Miss Fitness Univers

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00

Anca Bucur a facut gimnastica la Deva de la 8 ani si a facut parte din lotul national. Dupa ce s-a retras din sportul de performanta, a devenit instructoare de aerobic si a urmat Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Iar in acest sfarsit de saptamana a castigat pentru a treia oara coroana la competitia internationala Miss Fitness Universe - categoria profesionistilor, care a avut loc la Miami.

"Desi am niste probleme la spate si nu m-am putut antrena cum a trebuit, m-am tinut de plan. Am fost emotionata, trebuie sa recunosc. Am simtit putina presiune din partea celorlalti, dar am incercat sa-mi fac treaba si sa ma bucur de momentul meu".

Anca se antreneaza si isi pregateste singura momentele pentru competitii. Insa anul acesta a cerut ajutorul unui coregraf pentru a-l intruchipa pe Zorro.

"M-am bucurat de cuvintele pe care le zice Zorro in exercitiu si asta am vrut sa le arat ca sunt: o legenda. Nu sunt premii in bani. Nimeni nu ma rasplateste pentru acest trofeu, doar eu. Pentru mine cea mai frumoasa rasplata este faptul ca oamenii ma apreciaza".

La 29 de ani, Anca are un palmares impresionant: campioana mondiala in 2011 si 2013 la Miss Fitness Universe si in 2015 la Fitness America. Ar fi putut sa se stabileasca demult peste Ocean, dar prefera sa ramana acasa, alaturi de familie si de elevii ei, pe care ii antreneaza la o retea de sali de sport din Capitala.

"Aceste concursuri aduna multa lume care doreste sa lucreze pe anumite proiecte. Eu, locuind in Romania si nefiind aici, sunt multi care nu ma gasesc utila pentru proiectele lor. Mi s-a propus, nu-mi doresc sa ma mut in America."

Iar pentru fanii care ii apreciaza munca, Anca are un sfat: lucrurile bune vin atunci cand muncesti mult si iti doresti din tot sufletul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO