Mirel Rădoi, după victoria naţionalei de tineret: N-o să ne mai fie ruşine să spunem că suntem din România


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2018 02:44
Categorie: Stiri Sport
mirel radoi

România este foarte aproape de obţinerea calificării la Campionatul European de fotbal Under-21 din 2019, după ce a învins Țara Galilor cu scorul de 2-0, vineri.

Mirel Rădoi a declarat, vineri seară, după meciul naţionalei Under 21 cu Ţara Galilor, scor 2-0, că este un român fericit.

“Mai avem acel punct care e foarte greu, dar nu imposibil. În fotbal am văzut multe meciuri decisive într-un impas. Aşteptăm un număr cât mai mare de suporteri, la fel ca aici. Suntem la mâna noastră. Mă bucur că la pauză jucătorii au înţeles că nu au jucat decât la 25 la sută din potenţialul lor.

Mă bucur că jucătorii au înţeles ceea ce trebuia: să nu ne fie teamă de nimeni. Această generaţie trebuie să arată că mentalitatea se construieşte, se clădeşte în timp. Astăzi seară după foarte mulţi ani sunt un român fericit, sper ca marţi să fiu un român mândru.

Aceşti jucători o să realizeze ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii 20 de ani. Vreau să trec şi acel prag de marţi duipă care ne vom bucura trei zile. Nu trebuie să ne mai fie rușine când mergem în străinătate. O să merg și o să le spun chiar fără să fiu întrebat: Sunt român!", a declarat Rădoi la Pro X.

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO