Bute vs Grachev, LIVE VIDEO pe Voyo.ro: 5 motive pentru care Lucian va castiga prin KO

Ultima actualizare: 05-11-2012 07:08
Lucian Bute

Lucian Bute nu va inchide un ochi pana cand nu va intra din nou in ring cu Carl Froch. Pana atunci insa, legenda trebuie sa renasca in meciul cu neinvinsul Grachev.

Site-ul bleacherreport.com a facut o lista a celor 5 motive pentru care Lucian Bute il va face KO pe Denis Grachev:

1. Avantajul terenului propriu: decizia de a-si apara titlul pe terenul lui Froch a fost fara indoiala curajoasa, dar revenirea in fata a 15.000 de canadieni care-i vor striga numele va conta cu siguranta.

2. Experienta: desi e neinvins, Grachev are doar 13 meciuri la profesionisti, fara a invinge vreun nume mare. In afara KO-ului cu Froch, Bute i-a invins practic pe cei mai buni din categoria sa, in afara celor din turneul Super-Six unde nu a fost invitat.

3. Limitele tehnice ale lui Grachev: puternic si ambitios, rusul are probleme pe partea tehnica. In plus, se apleaca prea mult atunci cand avanseaza, lasandu-se expus pentru stanga devastatoare a romanului.

4. Miscarea lui Bute, uppercuturile si loviturile la corp: Lucian se misca in permanenta, exact ceea ce il va incomoda pe Grachev. Cat timp romanul nu ii ofera o tinta fixa rusului, meciul va curge in favoarea sa.

5. Meciurile viitoare: Daca Bute nu il bate pe Grachev, atunci ii va fi imposibil sa justifice o revansa cu Froch. Si o victorie fara spectacol ar ridica semne de indoiala in privinta sanselor sale la revansa. Bute trebuie sa castige si trebuie sa o faca prin KO.

Bute vs Grachev va fi LIVE VIDEO pe Voyo.ro, duminica dimineata de la ora 1

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO