Zeci de blocuri au ramas fara caldura! Muncitorii se "incalzesc" cu stiri!
21-10-2009
|
21:09
In timp ce multi dintre bucuresteni inca dardaie in apartamente, muncitorii care tot repara punctele termice citesc stiri calde din ziare.
O echipa Pro TV a intrat intr-un astfel de loc in care, oficial, se fac lucrari si a gasit un posibil raspuns la intrebarea: de ce zeci de blocuri inca nu au caldura? Muncitorii au avut prea multe de facut, incat le-au neglijat pe toate.
In total, 20 de puncte termice sunt in reparatie in toata Capitala. Adica, peste 100 de blocuri au caloriferele reci.
Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Sursa: Pro TV
Etichete:
general,
Dată publicare:
21-10-2009 00:00
Articol recomandat de sport.ro
Citește și...
10% dintre apartamentele din Capitala au primit caldura
S-a facut tare frig in blocuri de cand iarna a dat buzna peste noi. O lege veche de 15 ani si pe care Liga Asociatiilor de Locatari o vrea schimbata spune ca trebuie sa avem trei zile la rand cu o medie sub 10 grade ca sa porneasca caloriferele.
Apa calda nu e... calda, in blocurile din Capitala!
Nici n-a venit bine toamna, ca prin blocurile din Bucuresti au si aparut scandalurile. Multi locatari spun ca in cel mai fericit caz, au ajuns sa astepte si cate un sfert de ora, ca sa curga apa fierbinte.
Recomandări
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului
Comisia Europeană a aprobat o măsură a statului român în valoare de 790 de milioane de euro pentru acoperirea costurilor excepţionale generate de închiderea a patru mine de cărbune necompetitive din Valea Jiului.
Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”
Preşedintele regiunii spaniole Valencia, Carlos Mazon, a recunoscut vineri că au existat ”erori” în gestionarea inundaţiilor dramatice de luna trecută, şi a prezentat ”scuzele” sale pentru întârzierile în ajutorarea sinistraţilor, relatează AFP.
CE: Creșterea economiei României nu va fi nici la jumătate din cât se estima, în 2024. Deficitul va ajunge la 8% din PIB
Estimarea de creștere economică a României a fost recalculată la Comisia Europeană, cu mult sub valoarea stabilită inițial. Pentru 2024, estimarea de creștere economică a României a fost revizuită de la 3,3 la 1,4%.