Zbor cu balonul cu aer cald la marginea Bucurestiului pentru amatorii de senzatii tari. Pretul unei ore de plimbare


Ultimul update: Miercuri 08 Martie 2017 06:52
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2017 19:03
Categorie: Stiri Sociale

O zi minunata de primavara, ca cea de duminica, cu soare si 18 grade Celsius, a fost perfecta pentru startul sezonului de zbor cu balonul cu aer cald.

Inaugurarea au facut-o cativa piloti profesionisti, la Belciugatele, langa Bucuresti. Cu aceasta ocazie, si zeci de oameni, unii veniti cu toata familia, si-au infruntat emotiile pentru a incerca o plutire lina la 20 de metri deasupra pamantului, ca sa vada primavara de sus.

Nu exista zbor fara ca pilotul sa nu faca un mic instructaj. Apoi, cu toate emotiile la bord incepe plutirea.

Cu tot cu catel, o familie a venit la Belciugatele, gata pentru deschiderea sezonului de zbor cu balonul. Insa, pus in fata faptului implinit, domnul n-a mai avut curaj sa urce in nacela. Doamna, in schimb, si-a programat deja si un zbor de o ora pentru a admira in voie frumusetile naturii de sus.

Mici sau mari, toti cei care au urcat in balonul cu aer cald si au plutit deasupra spectatorilor, au ramas cu siguranta in suflet cu vraja cartilor de aventuri citite din copilarie. Un zbor cu balonul, care dureaza o ora, costa intre 130 si 150 euro de persoana, iar in nacela incap maximum 5 oameni.

VIDEO PROTVPLUS.RO