Unii romani au ales sa petreaca Revelionul la Baile Felix sau pe malul marii. Cum s-au descurcat cu mahmureala


Ultimul update: Duminica 04 Ianuarie 2015 06:53
Data publicarii: Joi 01 Ianuarie 2015 18:23
Categorie: Stiri Sociale

Daca unii s-au dres cu o ciorba acra sau o cafea si-o aspirina, alti au vrut sa se trezeasca dupa un Revelion reusit in bazinele termale sau pe malul marii.

Si n-au dat gres, pentru ca o plimbare pe faleza sau o baie in apa fierbinte le-au dat puteri noi sa reziste la partea a doua a distractiei din noul an.

Desi afara temperatura e negativa, in bazinele de la Baile Felix ajunge pana la 34 sau chiar 38 de grade. Perfecta pentru cei care au avut o noapte lunga.

Reporter: Cum e dupa mahmureala apa calda?

Turist: Foarte bine, e dupa mahmureala.

La vestiare e mare inghesuiala, iar halatul nu tine de cald pe cat ar trebui. Insa, odata ajunsi in bazin, oamenii se simt extraordinar.

"Apa este excelenta si e bine putin ca sa inghetam, ca sa ne calim, am inteles. Si senzatia e minunata, de cald si rece", a spus alta turista.

Dupa relaxare, turistii au incercat aqua-zumba alaturi de doua instructoare, semn ca si-au revenit.

Intre timp, cei care au sarbatorit intrarea in 2015 aproape de malul marii au iesit joi la o plimbare pe faleza. Valurile au fost spectaculoase, iar soarele si briza i-au trezit, daca au petrecut prea mult.

"Pai dupa o masa, dupa noaptea de Revelion, au vrut si copii sa iasa la o plimbare sa vada marea, sa vada valurile", a spus o femeie.

Dupa o amiaza linistita, cei mai multi s-au grabit catre case, fiindca joi seara vor sa petreaca din nou.

VIDEO PROTVPLUS.RO